Haberler

"Şeyhle Para Karşılığı Yemeğe Gittim" Diyen Meryem Uzerli: Yanlış Anlaşıldım

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde "Şeyhle para karşılığı yemeğe gittim." diyen Meryem Uzerli, "Ekipçe yemeğe gitmiştik, verilen parayı da bağışlamıştık." diyerek yanlış anlaşıldığını söyledi.

Meryem Uzerli, verdiği bir röportajda, para karşılığı Dubaili bir şeyhle akşam yemeğine gittiğini ve aldığı bu parayı bağış yaptığını söylemişti. Uzerli, bu söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

"PARA KARŞILIĞI YEMEĞE GİTTİM" DEMİŞTİ

Dubai'de ticarete atılan 34 yaşındaki Meryem Uzerli Hürriyet'e verdiği röportajda, "Bir şeyh, bir oyuncuyla yemek yemek istiyor. Ve bunun için çok para teklif ediyor" sözleri üzerine "Hiç öyle bir teklif geldi mi?" sorusuna "Geldi. Üstelik gittim de.." yanıtını vermişti.

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Röportajın ardından kendisini çok sayıda kişinin aradığını ve mesaj attığını söyleyen Meryem Uzerli, Dubaili şeyhle akşam yemeğine çıktığına ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını, kendisini tam olarak ifade edemediğini söyledi.

İşte o açıklama:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title