Haberler

Seyhan Belediyesi üniversiteyi kazanan öğrencilere 500 lira verecek

Güncelleme:

Seyhan Belediye Meclisi oybirliğiyle açık öğretim fakültesi hariç Türkiye'de yerleşik 4 yıllık devlet üniversitesini kazanan öğrencilere bir kez olmak üzere 500 lira eğitim yardımında bulunmayı karara bağladı.

Seyhan Belediye Meclisi Başkan Akif Kemal Akay, katipler Gülcan Bingöl ve Hacice Yılmaz tarafından açıldı. Gündem dışı konuşmanın yapılmadığı mecliste direkt gündemlere geçildi.

Gündemin üçüncü maddesinde Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 10. maddesi gereği kadro ihdas talebi ilgili teklif komisyonlara havale edildi.

Gündemin dördüncü maddesinde ise ÖSYM tarafından yapılan 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında Açık Öğretim Fakülteleri hariç olmak üzere Türkiye'de yerleşik devlet üniversitelerinin en az 4 yıllık bölümlerini kazananlar ile Türkiye ve KKTC'de yerleşik vakıf üniversitelerinin en az 4 yıllık bölümlerini tam burslu kazanan ve ailesi Adana Seyhan'da ikamet eden, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen öğrencilere, ödüllendirme amaçlı karşılıksız 500 TL eğitim yardımında bulunulmasını ve ödemelerin belediyenin imkanları doğrultusunda bir defalık yapılması talebi ile ilgili Plan ve Bütçe, Çevre ve Tarım, Kanunlar, Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat, Ulaşım, Tarife, Emlak, Halkla İlişkiler, Gençlik, Spor Müşterek Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Milas Belediyesi ile kardeş şehir olundu

Gündemin 5.maddesinde, Muğla'nın Milas Belediyesi ile kardeş şehir olunması talebi ile ilgili Halkla İlişkiler, Çevre ve Tarım, Kanunlar, Plan ve Bütçe, Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat, Ulaşım, Tarife, Emlak, Gençlik, Spor Müşterek Komisyon Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Toplam 10 maddeden oluşan Ağustos ayına ait 5 gündem maddesi karara bağlanırken kalan 5 maddenin görüşülmesine devam edilecek. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Seyhan Adana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title