Haberler

Seyhan Belediye Meclisi Tatlı Başladı, Protestoyla Bitti

Seyhan Belediye Meclisi Mart ayının ilk toplantısı tatlı başladı, gergin bitti.

Seyhan Belediye Meclisi Mart ayının ilk toplantısı tatlı başladı, gergin bitti.

Seyhan Belediye Meclisi, Başkanı Zeydan Karalar, meclis katipleri Yasemin Çelik ve Nurul Feda İnep başkanlığında toplandı.

Meclis gündemine geçilmeden önce tüm meclis üyeleri ile görevlilere baklava ikramında bulunuldu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gündem dışı konuşmaların işlerinin yoğun olduğu gerekçesiyle meclisin son gün toplantısına bırakılmasını önerdi.

22 maddeden oluşan meclis gündemine 1 ek madde ilave önerisi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin birinci maddesinde belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin 10. maddesi gereği 5 adet mühendis kadro ihdası hakkındaki talebi Başkan Karalar oylamaya sundu. Madde oy çokluğu ile kabul edildi. Buna tepki gösteren AK Parti ve MHP'li Belediye Meclis üyeleri konunun komisyonlarda görüşülmesini istediler. Karalar, oylamanın tamamlandığını belirterek bu isteği geri çevirdi. AK Parti'li Yalçın Limoncu ve Esef Şahin ile MHP'li Rahmi Benli de konunun ilgili komisyona sevki için yeniden oylanmasını istediler. Başkan Karalar, gündem maddesini komisyona havale etmeden idareden geldiği şekliyle yeniden oylattı ve madde oy çokluğu ile kabul edildi. Bunun üzerine AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri kararı protesto ederek salonu terk ettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karalar Seyhan MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title