Haberler

Seydişehir'den Kısa Kısa

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu'nda "Eğitimde Yeni Yaklaşımlar" konulu seminer düzenlendi.

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu'nda "Eğitimde Yeni Yaklaşımlar" konulu seminer düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi salonundaki seminerde Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ercan Yılmaz tarafından "Lider Öğretmen ve Etkili Sınıf Yönetimi" anlatıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı konuşmada, eğitimde yaşanan hızlı değişime karşı dünyada rekabet edebilmek için öğrencileri yetiştirmek gerektiğini söyledi.

Kibar, "Hızla gelişen ülkemizin geleceğine daha çok katma değer sağlamak, öğrencilerimizi daha nitelikli yetiştirmek için biz eğitimcilerin de zaman zaman yenilenmesi gerekmektedir. Bu bağlamda periyodik aralıklarla planladığımız öğretmen eğitim programının ilkini gerçekleştirdik. Bu eğitimlerimize diğer okullarımızda da devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaymakam Erdoğan kuran kursunu ziyaret etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Saadetler Mahallesi'nde bayanlara yönelik açılan Nurhak Kur'an Kursunu ziyaret etti.

Müftü Kemal Demirel'den kurs hakkında bilgi alan Erdoğan, kadınların din ve Kur'an eğitimi almasının çok önemli olduğunu belirtti.

Erdoğan, bu kurslar sayesinde kadınların boş vakitlerini değerlendirip hem bilgilerini arttıracaklarlarını hem de toplum içerisinde daha bilgili olacaklarını söyledi.

Kan bağışı kampanyası

Kızılay Konya Şubesi Seydişehir'de kan bağışı kampanyası başlattı.

Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, vatandaşlardan kan bağışı kampanyasına destek vermelerini istedi.

Zeytin Dalı Harekatı'na destek için ilçede kan bağışı kampanyası düzenlendiğini ifade eden Balcı, "Özellikle kış mevsiminde kan bağışı düşüyor. Bu dönemde daha çok kana ihtiyaç olabilir. Verdiğimiz kan belki de denizde bir iki damladır. Ama insanların hayatını kurtaracağını biliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Kanımız Türk Kızılay'ına, canımız vatana feda olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Seydişehir Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title