Haberler

Seydikemer'de Asfalt Atağı

Seydikemer’in muhtelif mahallelerinde asfalt sezonunun kapanacağı Kasım sonuna kadar 50 kilometre asfalt dökmeyi planlayan Seydikemer Belediyesi, Yaz ayı başlarında da asfalt çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Seydikemer'in muhtelif mahallelerinde asfalt sezonunun kapanacağı Kasım sonuna kadar 50 kilometre asfalt dökmeyi planlayan Seydikemer Belediyesi, Yaz ayı başlarında da asfalt çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

İlçe Merkezi başta olmak üzere geçtiğimiz 1 buçuk yılda 61 mahallenin tamamında 260 bin metrekarelik kilit parke çalışması yaparak dikkat çeken Seydikemer Belediyesi, şimdi de asfalt sezonunun kapanacağı Kasım Ayı sonuna kadar 50 km'lik asfalt için düğmeye bastı. Eşen, Seki, Bayır, Çökek, Yaka, Arsa mahalleleri başta olmak üzere bazı mahallelerde asfalt çalışmalarının 50 km'yi aşacağını kaydeden Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muammer Acar, "Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'ün talimatı ile mahallelerimizin tamamında başlattığımız kilit parke çalışmalarının 1. Etabı tamamlanmak üzere. Halen ilçe merkezinde Gerişburnu, Cumhuriyet ve Menekşe Mahallelerimizde kilit parke çalışmaları sürüyor. Öte yandan asfaltsız yol ağı bakımından Muğla'da en büyük Belediye olmanın sorumluluğu ile kısa bir süre önce bazı mahallelerimizde asfalt çalışması başlattık. Eşen, Seki, Bayır, Çökek, Yaka, Arsa mahalleleri başta olmak üzere muhtelif mahallelerde Ekim Kasım aylarını kapsayan dönemlerde iklim koşullarını da hesaba katarak yaklaşık 50 km'lik asfalt çalışmamız olacak. Bu 1. Etap asfalt çalışmamız bununla sınırlı kalmayacak ve 2016'nın yaz aylarında; asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte kaldığı yerden devam ederek mahallelerimize geçecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydikemer Muğla Eşen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title