Haberler

Şevket Çoruh'un Gözlerini Alamadığı Azeri Oyuncu Konuştu: Benim İçin Şereftir

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un film galasında gözlerini alamadığı Azeri oyuncu Pervin Abiyeva, konuştu. Abiyeva, "Haberi görünce mutlu oldum, o haller benim için şereftir." dedi.

Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiseri Şevket Çoruh, son oynadığı Yanlış Anlama filminin galasında Azeri oyuncuya bakışlarıyla olay olmuştu. Azerbaycanlı oyuncu Pervin Abiyeva, Şevket Çoruh'un kendisine bakarken çekilen fotoğraflar hakkında ilk kez konuştu.

"ONUN TARAFINDAN FARK EDİLMEK GÜZEL"

Pervin Abiyeva, Şevket Çoruh'un olay olan bakışları için şöyle konuştu: "Şevket Bey bana bakıyormuş ama ben hiç fark etmemişim. Şevket Bey mükemmel bir oyuncu, ben de çok severim. Arka Sokaklar'ı kaç yıldır izliyoruz neticede, gönlümüzde taht kurmuş bir oyuncu. Onun tarafından bir ilgi var mı yok mu bilmiyorum ama yansıyan o haller benim için büyük şereftir aslında. Haberi görünce mutlu oldum, çünkü onun tarafından fark edilmek güzel."




Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevket Çoruh Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Murathan:

Şevket haklı beyler bu kadın sizin karşınızda dursa size baksa cin çarpmışa dönersiniz kurban olduğum Allahım vermiş güzelliği vermiş güzelliği

9
0
yanıtYanıtla
esmeralda:

hoş kadın

7
0
yanıtYanıtla
angaralı:

valla şerefse az gel bak seni şereflerin en yücesiyle tanıştırıyım: )

6
1
yanıtYanıtla
POMPACI:

bende çok ünlüyüm bende bakabilirmiyim

5
1
yanıtYanıtla
ADIM FERİDE:

Sen bana bak deli şey

yanıt1
yanıt1
JOHNY SİNS:

BENDE BAKSAM Bİ KERE

3
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

BİZ BAKSAK SAPIK OLURUZ OLDUMU ŞİMDİ GÜZELE BAKMA SEVAP BİRAZ BURALARA DA UĞRADA SEVAP DEFTERİMİZİ DOLDURALIM BERABER

3
2
yanıtYanıtla
İsmi Lazım değil:

Güzele bakmak değil o, Güzel bakmak sevaptır. . . .

yanıt16
yanıt0
İslam:

Ne seref ama

3
0
yanıtYanıtla
KublaiKhan:

En güzel bayanlar, Türk bayanidir !

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title