Haberler

Seviyesini Ortaya Koydu

Hande Ataizi, Zeynep Mansur'un Kendisi Hakkında Söylediği Sözlerine Yanıt Verdi.

HANDE ATAİZİ, ZEYNEP MANSUR'UN KENDİSİ HAKKINDA SÖYLEDİĞİ SÖZLERİNE YANIT VERDİ.

Hande Ataizi, Zeynep Mansur'un kendisini hedef alan 'Ben terbiyeyi, tuvalet camına sıkışıp sonra da basına saldıran, küfür eden birinden öğrenmeyeceğim' sözlerine yanıt verdi.

'Buzda Dans'ın jüri üyesi Sema Çelebi'nin yarışmacı Zeynep Mansur'a 'kızım' diye hitap etmesinin ardından gelişen tartışmaya Hande Ataizi de dahil oldu. Mansur, canlı yayında olduklarını hatırlatarak daha düzgün konuşması için kendisini uyaran Hande Ataizi'ye, 'Ben terbiyeyi, tuvalet camına sıkışıp sonra da basına saldıran, küfür eden birinden öğrenmeyeceğim' diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. 'Ben hiçbir zaman basına küfür etmedim' diyen Hande Ataizi, Mansur'un sözlerine şöyle yanıt verdi: 'Ben onun seviyesine inmek istemiyorum. Biz orada buz pateni sporunu sevdirmeye ve yaptığımız eleştirilerle de onları geliştirmeye çalışıyoruz. Benim kendisiyle kişisel bir sorunum yoktu. O anda Sema Hanım'la terbiyesizce konuşmaya başlayınca düzgün konuşması gerektiğini, Sema Hanım'ın kendisinden yaşça büyük olduğunu hatırlattım. Çünkü mahalle kavgasına dönüşmemesi gerekiyordu. Ayrıca bu olayla benim paparazzilerden kaçmaya çalıştığım bir anla ne gibi bir bağlantısı var, anlamadım.' Mansur'un sözlerine üzülmediğini de sözlerine ekleyen Ataizi, 'Bu durum her sektörde geçerlidir. İnsanlar bu gibi durumlarda kendi seviyesini, tarzını belli eder' diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title