Haberler

Sevinç İnönü'den TBMM Başkanı Toptan'a Teşekkür Ziyareti

Bir Süre Önce Yaşamını Yitiren, Eski Başbakan Yardımcısı ve Bilim Adamı Erdal İnönü'nün Eşi Sevinç İnönü Meclis Başkanı Köksal Toptan'a Eşinin Ölümünün Ardından Meclis'te Gerçekleşen Tören ve Destekleri Nedeniyle Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Bir süre önce yaşamını yitiren, eski Başbakan Yardımcısı ve bilim adamı Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü Meclis Başkanı Köksal Toptan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

TBMM Başkanı Toptan'ın basına kapalı olarak gerçekleşen kabulünde, bir süre önce yaşamını yitiren eski Başbakan Yardımcısı ve bilim adamı Prof Dr. Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü, eşinin ölümünün ardından Mecliste yapılan tören ve destekleri nedeniyle Toptan'a teşekkür etti.

-MECLİS BAŞKANI TORUNUNU TANIŞTIRDI-

Öte yandan, TBMM Kreş ve Gündüz Bakımevi müdür ve öğretmenleri, yanlarında beş ve altı yaşındaki çocuklarla Toptan'a bayram ziyaretinde bulundu.

Makamında çocuklarla sohbet eden Toptan, çocukların oyuncak istemesi üzerine, çocukların istediği oyuncakları en kısa zamanda kendilerine ulaştıracağını söyledi. Bu arada Meclis Başkanı Toptan'ı ziyaret eden önemli bir konuğu daha vardı. Japonya'dan gelen torunu Batuhan ile kreş çocuklarını tanıştıran Meclis Başkanı Toptan, çocukların tek tek fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı. Toptan'ın kızından olan torunu uzun süre makam odasında oynadı. (ANKA)

(BK/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title