Haberler

Sevimli dostlarımız yalnız değil

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi, 2020 yılının ilk 7 ayında bin 200 sokak hayvanın bakımını gerçekleştirdi.

Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi, 2020 yılının ilk 7 ayında bin 200 sokak hayvanın bakımını gerçekleştirdi. Sevimli dostların tedavi süreçleriyle yakından ilgilenen birim, dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgını döneminde de çalışmalarına devam etti. Veterinerlik birimi, pandemi sürecinde sokakta yaşayan hayvanların mama, su ve bakım ihtiyaçlarını karşıladı.

Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi tarafından yılın ilk 7 ayında gerçekleştirilen tedavi ve bakım hizmetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Veteriner Hekim Mustafa Güçlü, "Belediyemiz Hilal Masası'nın Alo 153 ve 0 530 277 22 22 numaralı Whatsapp hattına ulaşan ihbarlar ve vatandaşlarımızın birimimize getirdiği bin 200 can dostumuzun tedavisini, bakımını gerçekleştirdik. Belediye veterinerlik birimi olarak kısırlaştırma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Çeşitli kazalar sonucu yaralanan minik dostlarımızı tedavi ediyor, bakımlarını sağlıyoruz" dedi.

"Pandemide can dostlarımızı yalnız bırakmadık"

Covid-19 salgını döneminde de çalışmalarını artırarak devam ettiklerini belirten Güçlü, "Pandemi sürecinde özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde can dostlarımızı asla yalnız bırakmadık. Sürekli olarak mama ve su takviyesi yaptık. Can dostlarımızı mağdur etmemek adına genel bakımlarını üstlendik. Bu süreçte kısırlaştırma işlemlerine ve ameliyatlara ara vermeden devam ettik" diye konuştu.

7 ayda bin 200 tedavi

Yılın ilk 7 ayında bin 200 sokak hayvanın tedavisini ve bakımını gerçekleştiren Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi, bu süreçte 600 kısırlaştırma işlemi, 38 kırık operasyonu, 7 fıtık ameliyatı ve 12 amputasyon işlemi gerçekleştirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aliağa Belediyesi Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title