Haberler

Sevillalı Maresca: 'Fb Bizden Biraz Üstündü'

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin Elediği Sevilla'da Futbolcular ve Teknik Direktör Manolo Jimenez'e Yönelik Eleştiriler Devam Ederken, İtalyan Futbolcu Enzo Maresca 'Fenerbahçe, Bizden Biraz Üstündü' Dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin elediği Sevilla'da futbolcular ve teknik direktör Manolo Jimenez'e yönelik eleştiriler devam ederken, İtalyan futbolcu Enzo Maresca ''Fenerbahçe, bizden biraz üstündü'' dedi.

Maresca, ''Fenerbahçe öyle bir takım ki, eğer oynamasına fırsat verirsen çok iyi futbol oynuyorlar. Burada da bu yaşandı'' şeklinde konuştu.

Sevilla'nın takım olarak karakterinin, her zaman kazanmak ve atak oynamak olduğunu belirten Maresca, ''Fenerbahçe'ye karşı 2-0 galipken, atak oynamak yerine skoru korumayı ve topa daha fazla sahip olmayı, kendi oyun düşüncemde daha fazla tercih ederdim'' diye konuştu.

Sevilla'nın defans sorununun yeni değil geçen yıldan kalan bir sorun olduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu, teknik direktör Jimenez'e yönelik suçlamaları da doğru bulmadığını vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title