Haberler

Sevilla: 'Her Zaman İyi Oynayan Kazanmıyor'

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye 3-2 Yenilen İspanya'nın Sevilla Takımının Resmi İnternet Sitesinde, Maçla İlgili Olarak, 'Her Zaman İyi Oynayan Kazanmıyor' Değerlendirmesi Yapıldı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen İspanya'nın Sevilla takımının resmi internet sitesinde, maçla ilgili olarak, ''Her zaman iyi oynayan kazanmıyor'' değerlendirmesi yapıldı.

''Ödülsüz Tutku'' başlıklı yazıda Sevilla'nın Fenerbahçe'ye karşı iyi bir futbol oynadığı ve layık olmadığı bir sonuç aldığı belirtildi.

Yazıda ayrıca, ''Jimenez, tutkulu bir Sevilla sözü vermişti ve bu sözünü tuttu. Sevilla, birinci dakikadan itibaren büyük bir futbol oynadı ve bazı anlarda Fenerbahçe'yi sahadan sildi. Ama acıması olmayan Türkler'in keskin nişancılığı maçın sonunu belirleyen unsur oldu'' şeklindeki ifadeler dikkat çekti.

Roberto Carlos için ise, ''Çok kurnazdı ve işindeki mükemmellikle futbolda uzun yıllarını geçirdiğini çok açık bir şekilde gösteriyordu'' yorumu yapıldı.

Öte yandan Sevilla Kulübü'nün Başkanı Jose Maria Del Nido, ''Oynadığımız futbola göre çok kötü bir sonuç aldık'' derken, çok etkilendiği Fenerbahçe taraftarı için şu ilginç değerlendirmede bulundu:

''Futboldaki 21 yıllık yaşantımda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam görmedim. Yunanlılar Türkler'in parmak uçlarına bile gelemezler.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title