Haberler

Sevilen Dizide Sürpriz Ayrılık!

Güncelleme:

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki", haziran ayının ortasında sezon finali yapacak.

Kanal D'nin yeni yayın döneminde 3. yılına girecek olan dizisi ""Öyle Bir Geçer Zaman Ki"", haziran ayının ortasında sezon finali yapacak.

Dizinin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya'nın projeden ayrılacağı daha önce gündeme gelmişti. Setten gelen son dedikodulara göre 2 yıldır büyük aşkı Soner'e kavuşmak için yaşamadığı acı kalmayan Aylin'i Farah Zeynep Abdullah da ekipten ayrılmak istiyor.

Genç yıldızın yurtdışında ertelediği öğrenim hayatı nedeniyle yapım şirketine bu kararını ilettiği konuşuluyor. Yeni sezonda zaman atlamasıyla başlayacak olan dizinin 1 yıl sonra ekran ömrünü tamamlaması bekleniyor.

BU HAFTA NE OLACAK

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde bazı ayrılıklar beklense de proje şimdilik devam ediyor ve bu hafta Soner ile Aylin, ikinci kez nikah masasına oturmak için düğün hazırlıkları yapıyor.

Bu sırada Ali Kaptan, Cemile'yi kurtarmayı başarır ancak, yaşanan arbede sırasında vurulur. Kan kaybeden Ali Kaptan, zamanında hastaneye yetiştirilemez ise ölecektir. Son isteği ise, yaptıkları için Cemile'nin onu affetmesidir.

Cemile, bir şekilde Ali Kaptan'ı hastaneye getirir. Ancak sağlığı ile ilgili bilgi alamaz. Durumu haber alan Akarsu Ailesi ise hep birlikte soluğu hastanede alır.

Kenan'ın kapısına ise polisler dayanır. Duydukları Kenan için büyük sürpriz olur. Köşeye sıkışan Kenan, duruşmada hisselerin tamamını ele geçirmek için her yolu dener. Fakat Selma hakkını sonuna kadar savunur.

Carolin, Mustafa'yı almaya gelir. Ali ile yaptığı anlaşmadan habersiz olan Hasefe Hanım, Mustafa'yı vermek istemez ve ona engel olur.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Farah Zeynep Abdullah Erkan Petekkaya Kanal D Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title