Haberler

Sosyetik Sevgiliye Dayak

Güncelleme:

Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Derin Mermerci'yi bir kulüpte darp etti.

Sosyetik güzel Derin Mermerci, sevgilisi Kaan Urgancıoğlu tarafından uluorta darp edildi!

3 aydır birlikte olan çift, önceki gece Beyoğlu'ndaki 45'lik adlı mekana gitti. İkiliye oyuncu Rıza Kocaoğlu da eşlik etti. Urgancıoğlu, yan masadaki kadınlarla bakışmaya başladı.

Bunun üzerine hayranları fotoğraf çektirmek için Urgancıoğlu'nun yanına geldi. Durumdan rahatsız olan Mermerci de sevgilisine; "Kızlara bakıp bakıp durursan tabii ki yanına gelirler" diye çıkıştı.

Sosyetik güzel, sitemine devam edince Urgancıoğlu aldığı alkolün de etkisiyle kendini kaybetti. Mermerci'nin saçına yapışan oyuncu, sosyetik güzeli tartakladı.

KAHRAMAN RIZA!

Urgancıoğlu, Mermerci'nin saçını bırakmayınca araya Rıza Kocaoğlu girdi. Oyuncu arkadaşına bir yumruk atan Kocaoğlu, Urgancıoğlu'nun burnunu kanattı. Urgancıoğlu, kanlar içerisinde mekandan ayrılırken, Mermerci de bir süre sonra kendisini almaya gelen şoförüyle evinin yolunu tuttu.

KARARI NE OLACAK?

Yaşanan bu çirkin olayın ardından gözler sosyetik güzele çevrildi. Mermerci'nin kendisine dayak atan oyuncu sevgilisinden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

 

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kaan Urgancıoğlu Derin Mermerci Beyoğlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title