Haberler

Sevgilisi Necati Kocabay'la Görüntülenen Nurgül Yeşilçay "Aşığız" Diyerek Sevgisini Haykırdı

Güncelleme:

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir süredir aşk yaşadığı Necati Kocabay'la Cihangir'de görüntülenmesiyle ilgili "Aşığız, belli değil mi?" yorumunu yaptı.

Gülperi adlı diziyle ekranlara dönen Nurgül Yeşilçay, yaklaşık 6 aydır birlikte olduğu Necati Kocabay'la önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Birlikte görüntülenmelerinin ardından muhabirlerin sevgilisiyle alakalı sorularını yanıtlayan Nurgül, "Aşığız" diyerek sevgisini haykırdı.

"AŞIĞIZ HERHALDE"

Oyuncu, sevgilisiyle ilgili sorulara, "Aşığız herhalde, belli değil mi?" sözleriyle, gülerek cevap verdi. Çift, daha sonra araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

Sevgilisi Necati Kocabay'la Görüntülenen Nurgül Yeşilçay 'Aşığız' Diyerek Sevgisini Haykırdı

BARDAĞI YERE FIRLATMIŞTI

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle gittiği mekanda sinirlenerek masadaki soda bardağını yere fırlatmıştı. Necati Kocabay, sevgilisini tuvalete götürerek sakinleştirmişti.

Sevgilisi Necati Kocabay'la Görüntülenen Nurgül Yeşilçay 'Aşığız' Diyerek Sevgisini Haykırdı

NURGÜL 150, TİMUÇİN 50 BİN TL ALIYOR

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen 1 yıl aradan sonra Gülperi adlı diziyle ekranlara geri döndü. Yeşilçay'ın diziden bölüm başına 150, Esen'in ise 50 bin TL aldığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

VATAN:

AİLE YAPISINI BU GİBİ İNSAN DİYEMİYORUM NE HALE GETİRDİLER. KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL. BUNLAR İNSANLARA ÇOK KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR. TÜRKİYEDE OLAN OLAYLARIN BAŞ AKTÖRLERİ BU GİBİ KİŞİLER.

7
2
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

AŞKIN YAŞI, KADININ GÖZYAŞI HİÇ BİTMEZ.

7
1
yanıtYanıtla
Cahil sağduyu:

Kurduğun cümle ne alaka abe cahil.

yanıt1
yanıt4
lanet olsun:

bölüm başına 150 tl alan birine enflasyon yüzde yüz olsa ne olur ki. eti 50 ye değil yüze alsa nolur. dan yese nolur. şu adaletsiz gelir dağılımına bak. 1600 tl alır asgari ücretli bir ayda, bu kadın 600 bin tl. yani yaklaşık 400 kat fazla kazanıyor. . . lanet olsun sistem sana, lanet olsun bu paylaşıma

7
0
yanıtYanıtla
okuma kardeşşş:

magazin sayfalarına gelip, magazin haberlerini okuyup sonra da BU MU HABER, BİZE NE Kİ gibi yorum yapanları da anlamıyorum. zorla mı okutturuyolar size bu haberleri. magazin dediğin nedir ayrıca. okuyo, çıplak kadın resimlerine ağzının suyu akıyo sonra da bize ne, yok memlekettin başka derdi mi yok gibi alakasız yorum yapıyolar. kardeşim burası tubitak ın bilimsel sitesi değil. ne bekliyosun magazin sayfasında. .

5
2
yanıtYanıtla
MY~:

Helal kardeşim ya duygularıma tercüman oldun

yanıt1
yanıt1
çirkin:

kadın çirkin seviyo. çocuğu bile çirkin olmuş, kadın çirkin seviyo diye.

3
4
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

islamda sevgili edinmek aslaa yoktur,,aile edinmek vardır.lütfen artisleri örnek almayınız.

6
0
yanıtYanıtla
adsız:

timuçin esen çok kaliteli bir ounca onunda en az bin 100 tl alması gerekir

5
1
yanıtYanıtla
Kardeş P.:

Kardeş payından o sahne gelir akla ''Bize ne laaaann bize neeee. . . ''

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title