Haberler

Sevgilisi Çıplak Fotoğraflarını Yaymakla Tehdit Etti, Bunalıma Girip İntihar Etti

Güncelleme:

Brezilya'da 15 yaşında bir kız çocuğu, sevgilisinin uygunsuz fotoğraflarını internette yayacağı iddiası üzerine bunalıma girerek intihar etti. Kızın cesedinin fotoğraflarının WhatsApp üzerinden yayılması da başka bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Brezilya'da bir genç kız, sevgilisi, kendisini birlikte oldukları anların fotoğraflarını internette yayınlamakla tehdit edince intihar ederek yaşamına son verdi. Söylentilerin tüm şehirde yayılması üzerine kız bunalıma girmişti.

CESEDİN FOTOĞRAFLARI WHATSAPP'TA YAYILDI

15 yaşındaki Karina Saifer Oliveira'nın, Sao Paulo'nun batısındaki Nova Andradina kasabasındaki evlerinin arka verandasın canına kıydığı öğrenildi. Kızın cesedinin fotoğrafları WhatsApp'ta yayıldı, polis fotoğrafları sızdıranın kendileri olduğunu redderken aile konuyla ilgili olarak yerel yetikilere şikayetçi oldu.

"KENDİMİ ÇOK DEĞERSİZ HİSSEDİYORUM"

Kızın annesi Angela Saifer, "Bunu hiçbir annenin yaşamasını istemem" dedi.

Kızın 17 yaşındaki sevgilisine uygunsuz fotoğraflarını gönderdiği, çocuğun da bunu internette yaydığı ya da yaymakla tehdit ettiği iddiaları polis tarafından araştırılıyor.

Kızın babası Aparecido Oliveira, kızının fotoğraf söylentilerinden kendisine bahsettiğini ve "Kendimi çok değersiz hissediyorum" dediğini söyledi.

CİNAYETLE YARGILANABİLİR

İşten eve döndüklerinde kızının cesedini bulan Saifer, olaya kendisinden başka sadece polisin tanık olduğunu söylüyor. Kızın cesedinin fotoğraflarının internette yayılması aileyi yıkarken, kızın sevgilisi yüzünden bunalıma girdiği ve kendisini çaresiz hissettiği söyleniyor. Bu durumda 17 yaşındaki çocuk cinayet ile yargılanabilir.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sao Paulo 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

maliye:

idam o kadar baska soze gerek yok

13
9
yanıtYanıtla
bahar güneş:

Geber

0
8
yanıtYanıtla
BAHAR GÜNEŞ ÖZÜRLÜSÜ:

SEN GEBER

yanıt6
yanıt0
CANDAN:

Bu yorumu yazan insan ne kadar mutsuz olmali ki tanimadigi haberlere cikan insanlara bile nefret kusabiliyor. Yazik ne yasadiysa artik mutsuzluktan ölüyor ve başkalarının da ölmesini istiyor.

yanıt1
yanıt0
Xx:

Dünyanın civisi cıktı

4
0
yanıtYanıtla
destan:

osursalar idam diycek sınız siz aceba sağlıklı bir beyne sahipmisniz? öyle herşeyde idam diyorsunuz ahmaklar bir empati kurun tabıkıde yapılanlar hoş değil ve caydırıcı cezalar olmalı farkındaysan turkıyede değil ama bu birşey değiştirmez suç heryerde aynıdır. zaten bu tur seyler yapan lar yane agır suclar sağlıklı değiller dır sağlıklı bır ınsan hayvanı otu böceği seven ınsan ın yapacağı işmidir? eğitim i yuksek ınsanın ? istisna haric değil biraz düşünerek konusun lütfen.

1
3
yanıtYanıtla
Sevim yagci:

siz ne diyorsunuz kesin idam ancak idam bu pisliklerin onune gecer butun dunyada haksiz yere adam oldurmek tecavuze idam gelmesi lazim bu tur olaylar cok artti baska izahi yok

yanıt4
yanıt2
Fako:

Idam beyinli sevgi hanım. Adam mı öldürmüş kızı? Adam mı cekmis kızın fotolarini? Hayir kiz kendi cekip yollayıp bi halt yemis sonra da intihar etmis kendi sorunu adamin bir sucu yok ölümünden. Bir insanin canini almak Allah dışında kimsenin haddi degil!

yanıt1
yanıt1
Hukukçu:

Ey cahiller, her halta idam diyenler,bilip bilmeden konuşanlar! Bir insanin canini almak sizin bu cahil zihniyetinize mi kaldi? Allah varken size mi düştü can almak siz kimsiniz ya kendinizi insanlarin canini alabilecek güçte goruyorsunuz? Insanin insana verebilecegi tek ceza hapistir ve yaptığına pisman edebilmektir infaz degildir! Ayrıca bu durumda kız halt edip ciplak fotolarini atiyor kendini istegiyle ve kim bilir idam idam diyenlerin kaçı boyle yapmistir. Adamda sadece santaj yapmis kızın ölümüyle alakasi mi var bu durumun? Şantaj ile öldürmeyi yan yana koyup düşünün, her insana santaj yapıldığında ölüyor mu? Tabii ki hayır, bu sebeple daha hukukun ne olduğunu bilmeden insanlari yargılamayın sokak agziyla ve cehaletle bu sizin haddiniz degil. Hukuk zaten adaleti sağlayacaktır,kisacasi idam edilmesi gerekenler insanlar degil boyle dusunenlerin zihniyetidir.

yanıt1
yanıt2
ROK:

15 yaşında kız çocuğu mu bu adamla beraber olmuş

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title