Haberler

Sevgilisi Buse Varol'dan "Alişan Cimri mi?" Sorusuna Şaşırtan Cevap: Bilmiyorum

Güncelleme:

Daha önce dilenci kadına para verirken yüz ifadesi değişen ve cimri olduğu yönünde haberler çıkan Alişan'a bir darbe de çiçeği burnunda sevgilisi Buse Varol'dan geldi.

Çağla Şıkel'le birlikte rol aldığı Dostlar Mahallesi adlı dizide izlediğimiz Alişan, bu dizinin setinde tanışıp birlikte olmaya başladığı Buse Varol'la son derece keyifli bir beraberlik yaşıyor.

SEVGİLİSİNE SORULAN SORULARI DİKKATLİCE DİNLEDİ

Sosyal medya hesabından yaşadığı aşka dair en özel karelerini ve videolarını hesabından paylaşmaya başlayan Alişan geride bıraktığımız akşam sevgilisiyle birlikte gittiği bir mekanın kapısında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yeni yıla dair beklentilerini sıralayan ve tüm sorulara yanıt veren Alişan, sevgilisine yöneltilen soruları da dikkatle dinledi.


BUSE'YE AÇIKÇA SORULDU: ALİŞAN CİMRİ Mİ?

Oyuncu Buse Varol muhabirlerin, sevgilisi Alişan'la ilgili sorularına tüm samimiyetiyle yanıt verirken kendisine yöneltilen 'Cimri' sorusuyla neye uğradığını şaşırdı. Özellikle yakın dostu Ece Erken tarafından da zaman zaman cimrilikle suçlanan "Alişan'ın cimriliğini gördünüz mü?" şeklindeki sorularına şaşırtıcı bir yanıt verdi. Buse Varol, cimrilikle ilgili soruya; "Daha iki aydır birlikteyiz, cimri olup olmadığını söylemek için çok erken" yanıtını verdi.


UYARI GELİNCE AĞIZ DEĞİŞTİRDİ

Alişan, bu yanıtı beklemediği için sevgilisine şaka yollu bir uyarıda bulunurken, Varol lafını "Genelde onunla ilgili yalan haberler çıkarıldığı için cimriliğiyle ilgili haberlerin de yalan olduğuna inanıyorum" şeklinde düzeltme gereği duydu.


Alişan'ın Eda Erol'la sevgili olduğu dönemde dilenci kadına parar verirken çekilen bu fotoğrafı günlerce konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

rüzgar:

dilenciye para verilmesi falan mı gerekiyor pardon ne alaka bende vermem cimri mi oluyorum şimdi

13
2
yanıtYanıtla
antipatik:

bu adam çok mu antipatik. yoksa bana mı öyle geliyor. moron!

9
6
yanıtYanıtla
m.erdoğan:

Bende dilencilere para vermiyorum bankadaki paralarını duyunca deli oluyorum bende o kadar para yok

13
0
yanıtYanıtla
ŞİŞENİN DİBİNDEKİ BALIK:

Daha tanıyamamış olabilirsin , Ancak sevdiğin adamdır bilmiyorum diyerek rencide etmek yakışmaz

8
4
yanıtYanıtla
????:

daha çok sanki seni biyerlerden gözüm ısırıyor bakışı atmış Alişan

8
3
yanıtYanıtla
ankaraaalı:

BASKA HABER KALMADI BUNLARI OKUYACAZ ÇOKTA ÖNEMLİYDİ

9
1
yanıtYanıtla
kime harcicak?:

alişan mezarına mı götürecek o parayı ben anlamıyorum. . Sevdiğin kadına harcamicaksın da bana mı harcican alişaaaan:))

5
4
yanıtYanıtla
Bilimadami:

Alisanin tipinden belli cimrioldugu

5
3
yanıtYanıtla
..........:

MALBATROS NERDESİN

3
2
yanıtYanıtla
ProrezKafa:

Bir ara plajda lahmacun yediği için kendisine kıro denmişti ve ben o zaman bunu ayiplamistim. Ama, gerçekten de kıro.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title