Haberler

Sevgilisi Ben Affleck'i Kliniğe Yatıran Model Shauna Sexton, Soluğu Partide Aldı

Geçen yıl çocuklarının dadısıyla ilişki yaşadığı ileri sürülen Ben Affleck'in, bu iddialar yüzünden yuvası yıkılmıştı. Ben Affleck ile birlikteliği duyulduktan sonra magazin basınının peşine düştüğü Shauna Sexton, Affleck'in kliniğe yatmasının ardından, soluğu arkadaşlarıyla birlikte katıldığı bir havuz partisinde aldı.

SEVGİLİSİNİ KLİNİĞE YATIRARAK PARTİDE BİR ERKEKLE SAMİMİ GÖRÜNTÜLENDİ

Sevgilisi klinikte tedavi altına alınan model Shauna Sexton, günün keyfini çıkarırken bir erkek arkadaşıyla samimi görüntüler sergilemesi de dikkati çekti.

Sevgilisi Ben Affleck'i Kliniğe Yatıran Model Shauna Sexton, Soluğu Partide Aldı

Playboy modeli Shauna Sexton 1996 doğumlu yani 22 yaşında. 46 yaşındaki Ben Affleck ile arasındaki yaş farkı ise 24.

Sevgilisi Ben Affleck'i Kliniğe Yatıran Model Shauna Sexton, Soluğu Partide Aldı

Sevgilisi Ben Affleck'i Kliniğe Yatıran Model Shauna Sexton, Soluğu Partide Aldı

Sevgilisi Ben Affleck'i Kliniğe Yatıran Model Shauna Sexton, Soluğu Partide AldıBen Affleck ve Shauna Sexton

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ben Affleck Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (11)

BİLGE ADAM:

Para çok şeyi satın alır. 22 lik olsa bile

9
1
yanıtYanıtla
bilgemsi:

para her şeyi satın alır diyen para için herşeyi satabilecek insandır

yanıt0
yanıt0
oh oh ne güzel:

bence kadın haklı bu fizikle yass tutlmaz en iyisii yapmış hayatını yaşasın

4
4
yanıtYanıtla
THE WALL:

senin gibiler ulke yanarken dans edio, cehennemde oynarsin

yanıt6
yanıt1
ÇAPKIN KIZ ASLI:

HAYAT TEK ERKEĞE BAĞLANIP KALINMAYACAK KADAR GÜZEL VE KISA. İNSANI CANI YENİ TADLARA BAKMAK YENİ MACERALARA ATILMAK İSTİYOR. YADA ŞÖYLE ANLATAYIM HERGÜN EN SEVDİĞİN YEMEĞİ YESEN ONDANDA BIKARSIN BİLMEM ANLATA BİLDİM Mİ:)))???

1
5
yanıtYanıtla
memet:

memet abi yapma

yanıt0
yanıt1
hayırlı karıymış:

ee hayırlı kadınmış. en azından kliniğe yatırmış gitmiş oynaşmaya. adam enerjiyi toplayınca dönüşü muhteşem olacak karının

1
2
yanıtYanıtla
Ragıp:

Ben affleck kesinlikle çok iyi bir aktör çok az kötü performans filmini seyrettim. Bukadar başarı odaklı sürekli rekabet altında insanların ruh sağlığını koruması güç buyüzden yardım alıyorlar yanındaki 22 lik için söylenecek söz yok para için birlikte gibi bukadarda olacak yaş farkı çok

2
0
yanıtYanıtla
MÜLLAYİM:

BU PARTİCİ BUNDA KADIN OLMAZ

2
0
yanıtYanıtla
can:

Sen sadece ismini duyduklarinin haberlerini mi okuyorsun oda iyiymis....

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title