Haberler

Sevgilimle Birlikte Öldürdük

Avukat Uğur Özdemir'i Öldürdüğü İddiasıyla Gözaltına Alınan Gülsen Özay ile Sevgilisi Orkun Altınöz Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklanırken, Derviş Tümüklü Tutuksuz Yargılamak Üzere Serbest Bıraktı.

Mersin’in merkez Mezitli Beldesi’nde,avukat Uğur Özdemir’i (33) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Gülsen Özay (29) ile sevgilisi Orkun Altınöz (35) nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, Derviş Tümüklü tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.

Ancak Cumhuriyet Savcılığı, Tümüklü’nün serbest bırakılmasına bir üst mahkemeye itirazda bulundu. Gülsen Özay, polise verdiği son ifadesinde, "Avukat Uğur Özdemir ile uzun süredir ilişkimiz vardı. Kendisi evliydi. Kendisine defalarca uyardım, peşimi bırakmadı. Mersin’e davet ettim. Yemekten sonra eve gittik. Yeni sevgilimi de çağırdım, birlikte boğduk" dedi. Özay’ın, adliyeye sevk edilmeden önce Emniyet Müdürlüğü nezarethanesinde intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı. Eşofmanıyla kendini demir parmaklıklara asmaya kalkışan Özay’ı güvenlik kamerasından içeriyi izleyen polisler görüp, müdahale etti. Demir parmaklıklardan indirilen ve sinir krizi geçiren Özay, Mersin Devlet Hastanesi’ne götürülüp, tedavi edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title