Haberler

Sevgilim Ataşehir Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Güncelleme:

Ataşehir Belediyesi Ataşehirlilik Bilincinin Gelişmesine Katkıda Bulunmak İçin "Sevgilim Ataşehir" Konulu Fotoğraf Yarışması Düzenliyor.

Ataşehir Belediyesi Ataşehirlilik bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak için "Sevgilim Ataşehir" konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. 10 Ocak -09 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarışma Ataşehir'de yaşayan amatör, profesyonel her fotoğrafçıya açık olacak. Dijital dalda düzenlenecek yarışmada, katılımcılar çektikleri siyah –beyaz veya renkli fotoğrafları 09 Şubat 2011 tarihine kadar Ataşehir Belediyesi'ne postayla ya da elden teslim edecekler.

Yarışmanın sonucunda birinci olan fotoğrafçıya D-SLR fotoğraf makinesi, ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye ise kompakt fotoğraf makinesi hediye edilecek. Ayrıca her katılımcıya birer katılım belgesi verilecek. Yarışmaya katılan 20 fotoğraf da sergileme ödülü kazanacak.

Sevgilim Ataşehir Fotoğraf Yarışması'nın jüri üyeliğini ise Prof. Güler Ertan, Melih Akoğul, Erhan Şermet ve Engin Güneysu gibi fotoğraf sanatının önde gelen isimlerinin yanı sıra Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Magazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Kar, Hürriyet Gazetesi Muhabirlerinden Mustafa Küçük ile Optimum Alışveriş Merkezi'nden bir temsilci yapacak. Yarışmaya her katılımcı en fazla 10 adet fotoğrafla katılabilecek.

Fotoğraflar en az 300 dpi/inch (uzun kenar en az 1600 piksel) çözünürlükte

JPEG formata uygun ebatta dijital ortamda CD'ye kayıtlı olarak gönderilecek. Yarışma hakkında her türlü bilgi için katılımcılar Barbaros Mah. Dereyolu Cad. Ihlamur Sk. No.2/B-1 adresinden Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurabilecekler. Ayrıca 0216 570 50 00 dahili 564 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

Ödül töreni 14 Şubat Sevgililer Günü'nde

Sevgilim Ataşehir Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Optimum Alışveriş Merkezi'nde açılacak olan bir sergi ile verilecek. Sevgilim Ataşehir Fotoğraf Yarışması ile Ataşehirliler ilçeye olan sevgilerini de ortaya koyacaklar.

-Yarışma Genel Katılım Şartları

1. Adaylar yarışmaya siyah beyaz veya renkli baskı olarak en çok on (10) adet fotoğrafla katılabilir. Eserlerin en geç 09 Şubat 2011 günü mesai bitimine kadar yarışma raportörlüğüne elden ya da posta yolu ile ulaştırılmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır

2. Fotoğrafların daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekir. Sergilenmiş ya da yayımlanmış olması, yarışmaya katılım açısından engel oluşturmaz.

3- Katılımcılar, katılım formunu eksiksiz olarak doldurduktan sonra, muhtardan ya da nüfus müdürlüğünden aldıkları "Yarışmacının Ataşehir'de oturduğunu gösteren ikametgâh belgesini, 30 sözcüğü geçmeyen bir de özgeçmiş ekleyerek, fotoğrafların kayıtlı olduğu CD veya DVD ile birlikte zarfa koyacak, bu zarfın üzerine sadece rumuz yazılacaktır. Eserler içinde katılım bilgileri ve CD ya da DVD' nin bulunduğu zarfla birlikte daha büyük bir zarfa konacaktır. Zarf postada zarar görmeyecek şekilde kapatıldıktan sonra elden, kargo ya da posta yoluyla son katılım tarihi olan gün, mesai saati sonuna kadar teslimat yerine ulaşacak

şekilde başvuru adresine teslim edilecektir. CD ya da DVD'lerin üzerine rumuz veya isim/soyad not edilmelidir. Postada zarar görmüş eserlerden Ataşehir Belediyesi sorumlu olmayacaktır. Eserler belge niteliği de taşıyacağından katılım formuna mutlaka çekildiği yer ve tarihi (yıl olarak) belirtilmelidir. Yarışmaya birden fazla fotoğrafla katılmak isteyenler, başvurusunu tek formla yapabilir. Bu hususlardaki tüm bilgilerin doğruluğundan katılımcı sorumludur.

4- Katılımcı yarışmaya gönderdiği yapıtın tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

5- Ödül alan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanlardan elde ettikleri ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır.

6. Ödül kazanan ve Seçici Kurul tarafından sergilenmeye değer görülen eserler, Ataşehir Belediyesi tarafından uygun görülen bir alanda yarışma takviminde belirtilen tarihler arasında sergilenecektir.

7-Yarışmada dereceye giren eserler 11 Şubat 2011 tarihinde www.atasehir.bel.tr internet adresinden duyurulacaktır.

- Kategoriler

Yarışma dijital ortam dalındadır. Fotoğraflar yarışmaya dijital ortamda (CD/DVD) gönderilecektir. Yarışmacılar siyah beyaz veya renkli fotoğraflarla yarışmaya katılabileceklerdir. Ödüller kategori ayrımı olmaksızın tüm fotoğraflar arasından seçilecek olan fotoğraflara verilecektir.

Seçici kurul ve kurul üyelerinin birinci derece yakınları dışında, Ataşehir'deki tüm amatör ve profesyonel sanatçılara açıktır. Yarışmacılar başvuru esnasında Ataşehir İlçesinde yaşadıklarını gösterir ikametgâh belgesini de teslim edeceklerdir.

Yarışmaya ilişkin şartname ve ekleri; www.atasehir.bel.tr adresinden elde edilebilir.

Yarışmacılar gerek gördükleri takdirde bilgilenmek üzere "Fotoğraf Yarışması Raportörlüğü Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Batı Ataşehir adresine Belediye Başkanlığı'nın 0216 570 50 00- 564 dâhili numaralı telefonu ile iletişim kurabilirler.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title