Haberler

Sevgililer Masa Tenisi'nde Yarışacak

Rize, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Düzenleyeceği Organizasyonla İlginç Bir Yarışmaya Ev Sahipliği Yapacak.

Rize, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenleyeceği organizasyonla ilginç bir yarışmaya ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenecek organizasyonda, sevgililer masa tenisi müsabakalarında karşı karşıya gelecek. Müsabakalara yarışmacı olarak evli çiftler, nişanlılar ve sevgililer katılabilecek.

Masa Tenisi Federasyonu Rize Temsilcisi Ali Fuat Devran, Sevgililer Günü çerçevesinde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Bugüne kadar böyle anlamlı bir günde sportif turnuva düzenlenmediğini hatırlatan Devran, "İl Müdürlüğümüz'le görüşerek turnuvayı düzenlemeye karar verdik. Bu çerçevede turnuvaya evli eşlerin katılmasının yanı sıra evli olmayan nişanlı, sevgili ya da bay bayandan oluşan arkadaş grupları katılabilecek. Turnuvaya katılmak isteyenler, gerek il

temsilciliğine gerekse Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne başvurularını yapabilecekler. Tamamen ücretsiz yapılan bu turnuvada ilk üç dereceyi elde edenlere madalya ve sürpriz hediyeler verilecek. Bu vesile ile tüm sevgililerin Sevgililer Günü'nü şimdiden kutlarım" dedi.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz ise, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sporun ve sanatın yaygınlaştırılması için ne gerekiyorsa bunu yapmaya hazırız. Amacımız herkesin mutlaka en az bir dalda sosyal uğraş içerisinde olmasını sağlamak. Yaklaşık üç yıldır ülkemiz genelinde sayısız ilklere imza attık. Sevgililerin bu anlamlı gününde bir ilki daha gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliğimiz'le birlikte Sevgililer Günü kutlama programı çerçevesinde 'Masa Tenisi Halka

Açılım Turnuvası' düzenliyoruz. Tüm eşlerin bay-bayan çiftten oluşan arkadaşların bu turnuvaya katılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

(GF-ÖS-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title