Haberler

Sevgililer Günü Baskınında Gözaltına Alınan 2 Kişi Serbest Bırakıldı

15 Şubat Sabahı Jandarma Ekipleri Tarafından 14 Ayrı Noktaya Gerçekleştirilen Sevgililer Günü Operasyonunda Gözaltına Alınan 15 Kişiden Eda Akman ile S.y. Serbest Bırakıldı.

15 Şubat sabahı jandarma ekipleri tarafından 14 ayrı noktaya gerçekleştirilen Sevgililer Günü operasyonunda gözaltına alınan 15 kişiden Eda Akman ile S.Y. serbest bırakıldı.

Aralarında "Emret Komutanım" dizisi oyuncularının bulunduğu diğer 13 kişi de savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Operasyonda, Seda Akman, ablası Eda Akman'la birlikte "torbacı" olarak adlandırılan uyuşturucu madde satıcısı E.T. gözaltına alınırken, Akman'ın evinde Exctacy hap, esrar ve eroin ele geçirildi.

Uyuşturucu madde kullanmak, aracı olmak ve temin etmek suçlarından yargılanan Seda Akman'ın uyuşturucu madde kullandığını kabul ettiği bildirildi. Mahkemeye sevk edilen "Emret Komutanım" dizisi oyuncusu Durul Bazan'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi arasında 4 uyuşturucu madde satıcısı ile özel bir dershanenin İstanbul şubelerinin sahibi A.M.M. ve H.Y. isimli bir finansçının bulunduğu iddia edildi.

Öte yandan mahkeme heyeti Ö.O. isimli "baş torbacıyı" 1.,5 saat dinlediği öğrenildi.

(EK-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title