Haberler

    Sevgili Nasıl Bulunur?

    Günümüzde arkadaşlık aplikasyonları ve sosyal medya sevgili bulmanın pratik bir yolu haline gelse de bunlara başvurmadan da sevgili bulmanın birtakım yolları var. Peki herhangi bir aplikasyon bulmadan sevgili nasıl bulunur?

    Konserlere ve festivallere gidin

    Sizinle aynı müzik zevkine sahip biriyle tanışmak her zaman olağanüstü bir hayaldir. Konser enerjisiyle birleştiğinde hayatınızın aşkını bulma ihtimaliniz yüksek.

    Davetleri geri çevirmeyin

    Tembellik etmeyin, sıkılacağınızı düşünmeyin bile. Ruh eşiniz bir düğünde, bir nişanda, bir doğum günü partisinde karşınıza çıkabilir.

    Seyahate çıkın

    Bulunduğunuz çevreden bir süre uzaklaşıp şansınızı başka yerde deneyin. Hayatınızın aşkının dünyanın veya ülkenin neresinde olduğunu bilemezsiniz.

    Farklı mekanlarda takılın

    Sürekli sevdiğiniz ve bildiğiniz kafelerde, barlarda, restoranlarda takılmayı bırakın. İster istemez aynı insanlarla olmasa bile aynı tip insanlarla karşılaşıyorsunuz. Yukarıda da dediğimiz gibi hayatınızın aşkının karşınıza nerede çıkacağını bilemezsiniz.

    Sürekli grup halinde takılmayın

    Erkekler grup halinde takılan kadınlara yaklaşmak istemeyebilir. Kadın kadına olduğunuzda araya girmek uygunsuzmuş gibi hissedebilir. Grupta erkekler varsa aralarından birisinin sevgiliniz olma ihtimali kafasını karıştırabilir. Bu yüzden arada bir kendi kendinize vakit geçirmeyi deneyin.

    Birisi sadece tipiniz değil diye "hayır" demeyin

    Bütün kadınların kafasında bir hayallerinin erkeği tipi vardır. Ancak aşk böyle çalışmıyor. Hiç beklemediğiniz bir erkek tipi ayaklarınızı yerden kesebilir, size varlığından bile haberdar olmadığınız duyguları yaşatabilir.

    Son olarak, algılarınızı ve kapılarını aralayın. Ufkuzunuzu genişletin. Kalbinizin sesini dinleyerek insanlara fırsat verin. Bakış açınızın nasıl şekillendiğini göreceksiniz.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title