Haberler

    Sevgiler Alıyorum Eskici

    Kabare Dev Aynası Tiyatro'sunun yeni oyunu duygusal komedi "Sevgiler Alıyorum Eskici", 11 Şubat'ta KKM Konferans Salonu'nda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

    Kabare Dev Aynası Tiyatro'sunun yeni oyunu duygusal komedi "Sevgiler Alıyorum Eskici", 11 Şubat'ta KKM Konferans Salonu'nda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

    Bizi çevreleyen sert ve acımasız dünyada ancak sevgiyle ayakta kalabiliriz, bu doğru.

    Sevgi aynadır derler., bu da doğru.

    Peki bu aynaya sevgimizin ne kadarını  yansıtabiliyoruz ?

    İnsanın insana güveni tam mı?

    Sevgi güvensiz yeşerebilir mi?

    Güvenin olmadığı yerde biri sevgisini yansıttığında hemen bir şüphe kaplamıyor mu içimizi?

    Vesveseyle şöyle sormuyor muyuz  kendi kendimize

    Bana sevgisini niye  gösteriyor ki karşımdaki ?

    Sevgi perdesinin arkasında neler gizliyor ?

    Gerçek yüzü ne zaman çıkacak ortaya?

    Ne zaman gösterecek dişlerini?

    (Kendini bile sevemiyorken insan bir başkasını nasıl sevebilir ki?)

    Kabare Dev Aynası Tiyatrosu yeni oyunu "Sevgiler Alıyorum Eskici" de sevgi ve güven kavramını tatlı sert bir uslupla sorguluyor.

    "Bugüne kadar hep komedi tarzında oyunlar sergileyen topluluk yeni sezonda  bir sürpriz yaparak duygusal bir oyunla çıkıyor seyircilerinin karşısına.

    İki kişinin rol aldığı tek perdelik oyunu Ali Erdoğan yazıp yönetti.

    Oyundaki iki karakterden eskici rolünü usta oyuncu Ali Erdoğan, şarkıcı rolünü ise topluluğun tecrübeli ismi Cihan Bektaş canlandırıyor. Oyunun müziklerini ise Polat Karayel yaptı.

    Bakmayın sahnede  iki erkeğin boy gösterdiğine. Şöhretini yitirmek üzere olan şarkıcıyla  evine gelen eskicinin anlattığı hikayelerin başrolünde hep "kadınlar" var.

    Akıcı bir oyun olan Sevgiler Alıyorum Eskici'de 70 dakikanın nasıl geçtiğini anlayamayacak, boğazınızınızda düğümlenen duygularınızı aklınızdan geçirirken acı acı tebessüm edeceksiniz.

    Oyunun sonu gelipte koltuğunuzdan kalktığınızda "Evet hayatımızda acılar var, ama sevgisiz de yaşanmıyor." diyivereceksiniz.

    Size katılıyoruz:

    Sevgisiz yaşanmıyor."

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ali Erdoğan Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title