Haberler

Sevgi Evlerinde Tanışıp Evlendiler

Ordu'da kaldıkları sevgi evlerinde tanışan Kader Ayba ve Doğan Baltacı, aşka dönüşen arkadaşlıklarını evlilikle noktaladı.

Ordu'da kaldıkları sevgi evlerinde tanışan Kader Ayba ve Doğan Baltacı, aşka dönüşen arkadaşlıklarını evlilikle noktaladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde yaklaşık 8 yıl kalan Kader Ayba (20) ve Doğan Baltacı (22), bu süre içerisinde tanışıp arkadaş oldu.

Zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen gençler, geçen yıl çeşitli kurumlarda memur olarak işe başladıktan sonra sevgi evlerinden ayrıldı.

Evlilik kararı alan çift, Kayabaşı Mahallesi'ndeki bir botanik bahçesinde düzenlenen nikah ve düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin düğününe katılarak nikah şahitliği yapan Vali Seddar Yavuz, "Pırıl pırıl bu iki genç kardeşimizin evliliğine şahitlik etmek, onlara mutluluk dilemek, mutluluklarını paylaşmak çok güzel." dedi.

Yavuz, Türkiye Cumhuriyeti devletinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 16 yılda sosyal politikalar alanında devrim gerçekleştirdiğine işaret ederek "Bugün, özellikle kimsesizlerin kimi olan bir devlet anlayışı tüm hızıyla devam ediyor." ifadesini kullandı.

Sevgi evleri ve çocuk evlerinde hizmetlerin en güzelinin verilmeye çalışıldığını vurgulayan Yavuz, sevgi ve şefkat konusundaki açığı kapatmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temsilcisi olarak kendisi ve eşinin, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin gidermek için gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Yavuz, dünyada sevgi ve şefkatin yerini tutacak başka bir şey olmadığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Düğüne davet edildiğimizde eşimle koşa koşa geldik. Kardeşlerimizin başka şeye ihtiyacı zaten yoktu. Biz de onların bu mutlu gününde yanlarında olmak istedik. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, birlik beraberliğimizi muhafaza eylesin. Bu iki güzel kardeşimize de ömür boyu mutluluklar versin."

Evlilikte sevgi, sadakat ve sabrın önemli olduğunu belirten Yavuz, "Zorluğu gördüğünüzde kaçmayın. Tam aksine onu yenmek için mücadele edin. Sizler, bu kurumlarda yetişen kardeşlerimize güzel örnekler olacaksınız ve onlara kol kanat gereceksiniz." diye konuştu.

Konuşmasının ardından genç çiftten 4 çocuk sözü alan Vali Yavuz, daha sonra çifte evlilik cüzdanlarını verdi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın kıydığı nikahta çiftin şahitliğini, Vali Yavuz'un yanı sıra eşi Selda Yavuz, hakim Havva Dağdeviren Polat ve Belediye Başkanı Tekintaş'ın eşi Münire Tekintaş yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Sevgi Evleri Memur Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title