Haberler

Sevgi Bayrağı Erzincan'a Doğru Yola Çıktı

Samsun'dan Yola Çıkan "Gençlikten Atatürk Sevgisiyle Sayın Cumhurbaşkanımıza" Yazılı Sevgi Bayrağı'nı Teslim Alan Sivaslı Gençler, Bayrağı Erzincanlı Gençlere Teslim Etmek Üzere Yola Çıkardı.

Samsun'dan yola çıkan "Gençlikten Atatürk Sevgisiyle Sayın Cumhurbaşkanımıza" yazılı Sevgi Bayrağı'nı teslim alan Sivaslı gençler, bayrağı Erzincanlı gençlere teslim etmek üzere yola çıkardı.

Sivas-Tokat il sınırı olan Çamlıbel geçidinde yapılan bayrak teslim töreni sonrasında bayrağı Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Tokat Valisi Recai Akyel'den aldı. Dün öğleden sonra Atatürk'ün 109 gün kalarak Sivas Kongresi'ni yaptığı, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'ndeki çalışma odasında bulunan yatağının başına getirilerek, Sivaslı izcilere teslim edilmişti.

Bu sabah bayrağı teslim alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, bayrağı Sivaslı atletlere teslim etti. Hafik, Zara ve İmranlı ilçelerindeki gençlerin taşıyacağı bayrak, bugün öğle saatlerinde Sivas-Erzincan il sınırı olan Kızıldağ mevkiinde Erzincanlı gençlere teslim edilecek.

(İG-MÇ-OM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title