Haberler

Setlerde Neler Oluyor?

atv'de başlayacak olan 'Uçurum' adlı dizinin Ağrı ve Moldovya'da çekilen sahneleri tamamlandı. Ekip çekimlere İstanbul'da devam ediyor.

'UÇURUM'UN KENARI GÖRÜNDÜ

Şubat ayında atv'de ekrana ekrana gelecek olan 'Uçurum' adlı dizinin Moldovya ve Ağrı çekimleri tamamlandı. Ağrı'da üç gün kalan dizi ekibi, 'Adem' karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu'nun askerlik çekimlerini yaptı. Ekip, Ağrı'daki çekimlerin ardından Moldovya'ya hareket etti. Altı gün süren Moldovya çekimlerinde ise dizide iki kardeşi canlandıran İtalyan oyuncular Lavinia Longhi ve Denise Capezze'nin sahneleri tamamlandı. Çekimleri halen İstanbul'da devam eden 'Uçurum'da Mehmet Ali Nuroğlu cesur, yardımsever bir taksiciyi; Lavinia Longhi, Moldovya'da tıp eğitimi almış, maddi nedenlerden dolayı kardeşiyle birlikte Türkiye'ye gelmek zorunda kalmış 'Eva' isminde genç bir kadını; Denise Capezze ise Longhi'nin, 'Felicia' isimli kardeşini canlandırıyor.

VARLIER YENİDEN TV EKRANINDA

Başarılı oyuncu Ayça Varlıer, Star'ın yeni dizisi 'Kalbim 4 Mevsim' ile izleyici önüne çıkmaya hazırlanıyor. Ali Ulvi Hünkar'ın yazdığı dizide Varlıer'e başrolde, Bülent Emin Yarar ve Merve Oflaz eşlik ediyor. Güzel oyuncu dizide; hayatında art arda gelen felaketlere göğüs geren güçlü bir kadın olan 'Buket' karakterini canlandırıyor. Dizi 'Buket'in, her şey bitti derken tekrar hayata tutunmasını, babasını yeniden tanıma, geçmişiyle yüzleşme ve bir yandan da kadınlığını tehdit eden rahatsızlığına rağmen aşkı arama öyküsünü anlatıyor.

BİR SAHNE İÇİN DEFALARCA ÖPÜŞTÜLER!

Başrollerini Arzu Yanardağ ve Aydoğan Temel'in paylaştığı, yönetmenliğini Cüneyt Yosulçay'ın yaptığı 'Komik Bir Aşk Hikayesi' isimli film, öpüşme sahnesiyle dikkat çekiyor. Yanardağ ve Temel'in, gerçekliği yakalamak için defalarca tekrar yapmak zorunda kaldığı öpüşme sahnesine filmin fragmanında da yer verildi. Senaryosunu Aydoğan Temel'in yazdığı filmin gösterim tarihi de ileri bir tarihe ertelendi.

'FİRAR'A YENİ İSİM

2009'da düzenlenen Miss Turkey'in yarışmacılarından Ayça Kuru, Star TV'de yayınlanan 'Firar' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide 'Ebru' karakterine hayat verecek olan Kuru, güzellik yarışmasına girdiği dönemde yaptığı hemşireliği oyunculuk sevdası yüzünden bırakmıştı.

BULMACADA 'SON' MODA

Önümüz deki pazartesi akşamı atv ekranlarında başlayacak olan, güçlü oyuncu kadrosu ve farklı kurgusuyla dikkat çeken 'Son' dizisi; tanıtım stratejisi ve ilanları ile de iddiasını ortaya koyuyor. Önceki gün dizi için tasarlanan ilanlar gazete sayfalarındaki yerini aldı. Bulmaca konseptiyle hazırlanan iddialı gazete ilanları, dizinin fragmanları gibi okuyucunun ilgisini çekmeyi başardı.

MAKARA'YI TÜRKİYE'YE GETİRDİLER

Sezonun iddialı dizilerinden 'Kuzey Güney'in son birkaç bölümünde 'makara' adlı bir çörek dikkat çekiyor. 'Güney' ve 'Banu' karakterlerinin Türkiye'de dağıtımını yapmaya başladıkları makara; özellikle Macaristan, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti'nde oldukça popüler olan dışı çıtır, içi yumuşacık bir tatlı.

HALE CANEROĞLU DA M.U.C.K. DEDİ

Yapımcılığını Plato Film'in üstlendiği; başrollerini Azra Akın, Haluk Piyes, Bedük ve Murat Serezli gibi isimlerin paylaştığı Show TV'nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K.'un kadrosuna oyuncu-şarkıcı Hale Caneroğlu da katıldı. Caneroğlu dizide sanat tarihi öğretmenini canlandıracak. Yönetmenliğini 25 yaşındaki Can Sarcan'ın yaptığı, stil danışmanlığını ise Bahar Kongel'in üstlendiği dizinin müzikleri Veyasin'e ait. Oyuncularından yönetmenine tamamı genç ve parlak yeteneklerden oluşan M.U.C.K., yılın gençlik dizisi olmaya aday.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ayça Varlıer İstanbul Türkiye Ağrı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title