Haberler

Seta Vakfı ile Aa Arasında İş Birliği

SETA Vakfı ile Anadolu Ajansının (AA) ortak çalışma alanlarında iş birliği yapmasına ilişkin protokol, SETA Vakfı Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı tarafından imzalandı.

Anadolu Ajansı'ndaki törende imzalanan protokolle SETA Vakfı ile AA, ortak çalışma alanlarında stratejik iş birliği yapacak.

Protokol kapsamında, SETA, AA'nın neşrettiği yayınlara, yayınladığı raporlara, analiz ve dosya haber gibi çalışmalara uzmanlarıyla danışmanlık yapacak, içerik katkısında bulunacak.

AA Haber Akademisinin yapacağı kurum içi ve kurum dışı eğitim, konferans ve çalıştaylara, SETA'nın önereceği akademisyen ve uzmanlar katılacak. AA'nın Genç Yetenek Geliştirme Programı çerçevesinde yurt dışında bulunan veya yurt dışından dönen kursiyerlerine uzmanlıklarının geliştirmesi için SETA tarafından ekonomik, kültürel, sosyal ve siyasal alanlarda danışmanlık yapılacak, konferanslar verilecek.

AA Haber Akademisi, SETA'nın ihtiyacına göre Vakfın çalışanları ve kursiyerlerine yazılı haber, fotoğraf, görüntü, yeni medya, sosyal medya, multimedya gibi konular çerçevesinde eğitim düzenleyecek.

İki kurum, ihtiyaç duyulan alanlarda, kurumsal arşivlerinde bulunan haber, fotoğraf, video, elektronik belge, bilgi ve materyalleri karşılıklı olarak paylaşacak, yurt içi ve dışında ortak seminer, panel, söyleşi düzenleyecek.

Protokol kapsamında iki kurum arasında ortak stratejilerin belirlenmesi ve yürütülmesine yönelik bir çalışma grubu da oluşturulacak.

İmza töreninin ardından konuşan SETA Vakfı Genel Koordinatörü Duran, iki kurum arasındaki protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansının yüz yıllık haber tecrübesine dikkati çeken Duran, "AA'nın haber konusundaki tecrübesi SETA Vakfının çalışmalarına ışık tutacaktır." diye konuştu.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı da SETA Vakfı Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran'ı Anadolu Ajansında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başladı.

Protokole katkılarından dolayı SETA Vakfı Başkanı Dr. Serhat Albayrak'a da ayrıca teşekkür eden Kazancı, SETA'nın Türkiye'nin önde gelen araştırma merkezleri arasında yer aldığını vurguladı. Kazancı, "SETA Vakfı ile yapacağımız iş birliği, başta analiz, dosya haberlerimiz olmak üzere birçok konuda çalışmalarımıza katkı sağlayacak." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Burhanettin Duran Anadolu Ajansı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title