Haberler

Sessiz Şampiyonlar Vali Çakacak'ı Ziyaret Etti

Van Valisi Özdemir Çakacak, Folklor Yarışmasında Türkiye Birincisi Olan Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Öğrencileri ve İdarecilerini Kabul Etti.

Van Valisi Özdemir Çakacak, folklor yarışmasında Türkiye birincisi olan Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ve idarecilerini kabul etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından 27-28 Nisan tarihleri arasında Ordu'da düzenlenen ve 16 okulun katıldığı folklor yarışmasında Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi olmuştu. Birinci olan folklorcular, önce Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız makamında kabul edilerek çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Daha sonra folklor ekibi Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, Müdür Yardımcısı Muzaffer Aktuğ, Okul Müdürü

Sabri Yalçınkaya ve Folklor Eğitmeni Zülküf Öztunç ile birlikte yarışmada aldıkları kupa ve takdir belgesiyle Van Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Okul idarecileri ve folklorcuları tebrik eden Vali Çakacak, başarılarının devamını diledi. Vali Çakacak, 5'i kız toplam 10 folklorcuya 1'er adet spor ayakkabısı hediye etti. Çakacak, günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

(ŞAK-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title