Haberler

Sesob Başkanı Köksal, Polis Haftası'nı Kutladı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yıldönümünü nedeniyle mesaj yayımladı.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıldönümünü nedeniyle mesaj yayımladı.

Köksal mesajında,10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın aradan geçen 171'inci yıl içerisinde her geçen gün kendisini her alanda yenileyerek başarılara imza attığını dile getirdi.

Polisin hayatını ortaya koyarak vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele ettiğini aktaran Köksal, "Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükünun demokratik kurallar içerisinde sağlanması, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek, polisimizin en önemli görevidir. Demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında, ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımız, esnaf ve sanatkarımız, gecesini gündüzüne katarak toplumun huzuru için çalışan polislerimize her zaman destek ve yardımcı olmuştur. Halkımızın duyduğu bu güveni zedelememek, tüm polislerimizin de öncelikli görevi olmalıdır. Emniyet güçlerimiz ülkemizin güveni, huzuru ve bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan bu uğurda şehit olan emniyet mensuplarımızı da her zaman olduğu gibi yine minnet ve şükranla anıyoruz." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşir Köksal Sivas Yerel Haberler

title