Haberler

Sesob Başkanı Köksal, Müsiad'ı Ziyaret Etti

(MÜSİAD) başkanlığına seçilen Mustafa Coşkun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, bir süre önce Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği

(MÜSİAD) başkanlığına seçilen Mustafa Coşkun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, ziyarette, MÜSİAD'ın kurulduğu günden itibaren güzel çalışmalar yaptığını belirtti. MÜSİAD'ın Sivas'ın gelişmesi açısından büyük katkıları olduğunu ifade eden Köksal, Sivas'ın ortak sorunları noktasında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye gayret gösterdiklerini bildirdi.

Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Köksal, "Sivas'taki sivil toplum örgütleriyle her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması için her zaman işbirliği yapmaya hazırız. MÜSİAD'ın oluşumunu ve çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Faydalı hizmetleri bulunan MÜSİAD'ın başkanı Mustafa Coşkun nezdinde yeni yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Coşkun ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Coşkun, Sivas'a yatırım noktasında ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını vurguladı.

Muhabir: Önder Felek

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Beşir Köksal Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title