Haberler

    Sesli Asistanların Dünyayı Nasıl Ele Geçirdiğini Anlatan Yeni Yabancı Dizi: Next

    Netflix'in Black Mirror'ın yeni sezonuna ait fragmanı yayımlamasının ardından Fox'tan da bugün bir hamle geldi. Yeni bir bilim kurgu dizisi üzerinde çalıştığını duyuran yayın kuruluşu Fox, Amazon'un fazlasıyla ünlü sesli asistanı Alexa'nın şeytani bir versiyonunun dünyamızı ele geçirmesini konu alıyor.

    neXt AI ismi verilen dizide Iliza olarak anılan Alexa, mutfağa koyulan ve insanların saçma sorular sorduğu bir asistan olarak karşımıza çıkıyor. Faturalarınızı ödemenin, trafik durumunu kontrol etmenin ve Spotify'dan müzik çalmanın yanı sıra Iliza, daha da büyük işlere girişerek dünyaya hükmetmek istiyor.

    Yaratılmasına yardım ettiği süper güçlü yapay zekayı durdurmak için çabalayan CEO'nun başrolü oynadığı neXt AI dizisinde sıradan bir sesli asistan olan Iliza'nın, yazılan yanlış bir kodla, insan gibi düşünmesine ve insanlardan daha hızlı hareket ederek dünyaya açılmasına tanık olacağız. Dizinin yayımlanma tarihi için 2020 yılı belirtilse de net bir bilgi bulunmuyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Black Mirror Amazon Fox Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title