Haberler

Servis Şoförünü "Hız Yapma" Diye Uyardı, Pompalı Tüfekle Vuruldu

Güncelleme:

Eyüp'te iki lise öğrencisinin pompalı av tüfeğiyle okul bahçesinde vurulması olayının detayları ortaya çıktı.

İstanbul'da Eyüp Anadolu Lisesi'nde iki lise öğrenicisi pompalı av tüfeğiyle okul bahçesinde vurulmuştu. Soruşturmayı çok yönlü sürdüren polis, saldırının kız meselesinden kaynaklanma olasılığı üzerinde duruyordu. Ancak olay çok farklı çıktı.

Lise öğrencisi, okul çevresinde servis aracıyla hız yapıp, zikzak çizerek ilerleyen şoföre uyarıda bulundu. Bunun üzerine öğrenci ile servis şoförü tartışıp kavga etmeye başladı. Kavganın ardından şoför olay yerinden ayrıldı, bir süre sonra da akrabalarıyla birlikte tekrar okul önüne geldi. Bu sırada grup içerisinden bir kişi, okul bahçesindeki 2 öğrenciyi pompalı av tüfeğiyle yaraladı. Olayın ardından kayıplara karışan 5 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.



ÖĞRENCİ İLE SERVİS ŞOFÖRÜ BİRBİRİNE GİRDİ

Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 15.30'da Eyüp, Merkez Silahtarağa Caddesi üzerinde bulunan Eyüp Anadolu Lisesi'nin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, servis şoförü Umut E. (20) okul çevresinde servis aracıyla hızlı şekilde seyredip, zikzak çizerek tur atmaya başladı. Bunun üzere 11. sınıf öğrencisi Cemal Y., Umut E.'yi aracıyla okul çevresinde hız yapmaması ve tehlikeli hareketlerde bulunmaması yönünde uyardı. 2 kişi arasında önce tartışma daha sonra da kavga çıktı. Diğer öğrencilerin araya girmesiyle kavga sona erdi.

YAKINLARINI ALIP OKUL ÖNÜNE GELDİ

Aracına binerek olay yerinden ayrılan Umut E., kısa süre sonra yanına 4 akrabasını da alıp tekrar okul önüne döndü.

ÖĞRENCİLER DERS ARASI İÇİN BAHÇEDEYDİ

5 kişilik gruptan Hediyetullah Y. (19) pompalı tüfekle, teneffüs saatinde okulun bahçesinde bulunan Cemal Y. ve Barış B.'nin üzerine ateş açtı.



SALDIRGAN TÜFEKLE BİRLİKTE KAÇTI

Vücutlarına saçmalar isabet eden 2 öğrenci yaralandı. 5 şüpheli, saldırıyı gerçekleştirdiği tüfeği bırakmadan olay yerinden kaçtı. Okul yetkililerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralanan 2 öğrenciyi alarak hastaneye götürdü. Tedavi altına alınan öğrencilerin hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi.

POLİS 3 ADRESE BASKIN DÜZENLEDİ

Öte yandan okula gelen çok sayıda polis, çevrede araştırma yapıp delil topladı. Görgü tanıklarının ifadelerine de başvuran Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Saldırganların kimliklerini tespit eden ekipler dün akşam saatlerinde 3 adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyon sonrası 2 öğrenciyi yaralayan Hediyetullah Y. ile şüpheliler Umut E., Abdullah Y. (19), Murat Y. (21) ve Hamza E. (20) gözaltına alındı; olayda kullanılan pompalı tüfek de ele geçirildi. 5 kişi daha sonra da sorgulanmak üzere Eyüp Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Şüphelilerin polisteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YARALAMADAN KAYDI VAR

Hediyetullah Y.'nin yaralamadan suç kaydının bulunduğu, adli kontrol şartıyla da serbest kaldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İstanbul Eyüp Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETIN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Ulkucu abilerimiz sahin marka arabalariyla show yapiyorlar. Cok ozeniyorum yuksek sesle muzik dinleyip asiri hiz yapmalarina.

2
21
yanıtYanıtla
ZEKAİ:

BEN BU ÖĞRENCİ SERVİSLERİNDEN GERÇEKTEN KAYGI DUYUYORUM. İÇLERİNDE İLLAKİ İYİLERİ VARDIR AMA ÇOĞUNLUĞU SAKAT TİPLER. . . . BENCE HER OKULUN ABD DEKİ GİBİ KENDİ OTOBÜS SERVİSİ OLMALI. . . . . YANİ ÖZELDE DEĞİL BAKANLIKTA OLMALI Kİ SORUN ÇIKTIĞINDA KARŞINDA MUHATAP BULUNABİLSİN. .

17
1
yanıtYanıtla
LeventMobil-IOS:

Ya bu nasıl kanun adamı vur serbest kal yani ölünce mi tutuklanacak

13
1
yanıtYanıtla
atillaMobil-ANDROID:

hız yapan artistlik hareketler yapan trafiği ve kişileri tehlikeye atan korna ile veya sıkıştırarak diğer sürücüleri paniğe sürükleyen terbiyesizce etrafa el kol hareketi yapan ve hakaretler yapan tüm sürücüler şerefsizdir.

13
0
yanıtYanıtla
batmnli orak ercanMobil-ANDROID:

okulun guvvnligi yokmuydu iki tane kafasina siksaydi itin

10
0
yanıtYanıtla
taneryanık:

servis şöförleri çok hızlı araba sürüyorlar. insanların canlarını tehlikeye atıyorlar. denetimlerin daha sık ve değişik olması lazım.

7
1
yanıtYanıtla
Kurtoğlu Mobil-IOS:

Yorumlar için ayırdiğimiz zamana yazik Yarin serbest birakirlar bilmiyormuyuz

8
0
yanıtYanıtla
adam gibi adam olmaları şart:

servis şoförleri asgari 30 yaşında evli ve sabıkasız olmalı hatta yüzde elli bayan yüzde elli bay mecburiyeti getirilmeli cahil cühela ipsiz sapsız hırlı hırsız çakal takımına müsade edilmemeli.

7
0
yanıtYanıtla
anadolu:

Kısas lazım! Yurdum insanı ne salak. Bunu da medeniyet tellalları laikliğe çeker. Kısas en doğal bakış açısı, adalet de. Hukuk alt yapısı ve sistemi ni buna göre ayarlayın. Namert densizler teker teker dökülür!

7
0
yanıtYanıtla
ŞenolMobil-IOS:

Hıncal uluç servis şoförleri hakında ne kadarda dogru tespitlerde bulunmuştu ama dinleyen kim az bile bu olaylar yazıklar olsun buna göz yuman iktidara yazıklar olsun bunu dile getirmeyen muhalefet ve diger partilere neremizden tutsanız elinizde kalıyor yazık gerçekten yazık

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title