Haberler

Servet Tazegül'e Taekwondo Federasyonu Başkanı Şahin'den Destek

türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, 1. Avrupa Oyunları'nda madalya kazanamayan Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli sporcu Servet Tazegül'e destek verilmesi gerektiğini söyledi.

türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, 1. Avrupa Oyunları'nda madalya kazanamayan Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli sporcu Servet Tazegül'e destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Şahin, yaklaşık 1 ay önce Dünya Şampiyonu olan Servet Tazegül'ün, Avrupa Oyunları'nda madalya kazanamadığı için ağır bir şekilde eleştirilmesine tepki gösterdi. Metin Şahin, Servet Tazegül'ün bireysel olarak Türkiye'nin en elit sporcusu olduğunu ve ülke olarak kötü sonuçlar aldığında da milli sporcuya destek verilmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Şahin, "Servet Tazegül, yaklaşık 1 ay önce sakatlığı da bulunmasına rağmen Dünyanın en iyi sporcularını yenerek Dünya şampiyonu olmayı başardı. Çok uzun bir hazırlık dönemi ve çok ağır geçen bir şampiyonanın ardından hiç dinlenmeden Avrupa Oyunları için yeniden kampa girdi. Böylesine ağır bir şampiyonadan sonra dinlenmesi gerekirdi. Sonuçta istediği performansı gösteremedi. Servet Tazegül, bu ülkenin en önemli değerlerinden birisidir. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kazandığı altın madalyayı 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda tekrarlamak tüm hedefidir. Bu doğrultuda bir yenilgi sonrası Servet gibi bir sporcunun üzerine ağır eleştirilerle gidilmesini doğru bulmuyorum. Servet gibi bir sporcu bir anlık dibe düşse bile zirveye çıkmayı bilen bir sporcudur. Burada bize düşen, ülke olarak bu tip sporcularımızı desteklemektir" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, Servet Tazegül'ün aldığı sonucun ardından atılan başlıklarla ağır bir şekilde eleştirilmesine üzüldüklerini ifade ederek, milli sporcunun Dünya şampiyonluğu haberlerinin Avrupa Oyunları'nda aldığı bir yenilgiden daha az medyada yer bulduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title