Haberler

Sertab Erener Konserini İzleyen İrem Derici: Memleketi Terk Etmeliyiz

Güncelleme:

Sertab Erener'in konserini izleyen İrem Derici, "Ders niteliğinde bir sahnesi var. Ben dahil birçok meslektaşım memleketi terk etmeli" dedi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Uniq İstanbul'da Sertab Erener'in konserini izledi.

"BEN DAHİL BİRÇOK MESLEKTAŞIM..."

Çıkışta gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, "Kimse çıkıp da 'benim sesim, şovum var, dans ediyorum, şarkı söylüyorum' demesin. Eve gidip hüngür hüngür ağlayacağım. Erener'i izledikten sonra gerçekten evde dikiş dikiyormuşum. Ders niteliğinde bir sahnesi var. Ben dahil birçok meslektaşım memleketi terk etmeli" dedi.

Sertab Erener Konserini İzleyen İrem Derici: Memleketi Terk Etmeliyiz

"ÖLÜM KORKUSU HERKESTE VAR"

Koluna kan grubu olan 0 Rh (+)'i dövme olarak yaptıran şarkıcı, "Bunu genelde motorcular yaptırır. Başlarına kötü bir şey geldiğinde, kimlikleri yoksa hemen kolundan baksınlar diye. Ölüm korkusu herkeste var. Ne olur ne olmaz diye yaptırdım" şeklinde konuştu.

Sertab Erener Konserini İzleyen İrem Derici: Memleketi Terk Etmeliyiz

YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Yeni bir albüm için hazırlık yaptığını da sözlerine ekleyen Derici, "İnşallah yeni parçalarımla bomba gibi bir işle geleceğim" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sertab Erener İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (69)

Yorum:

Inanki hepiniz " Defolun Gidiiin " !!!! Iki kelime ,bile birleştirip Laf bile yapamayan Tipsiz biri sin !!!!! Sertab aynı Tas aynı.....!!!!!!!!!! Kendi kendineze Gelin.... ..ancak!!!!

10
4
yanıtYanıtla
Gül:

Keske defolup gitseniz. Cehenneme kadar yolunuz var

10
3
yanıtYanıtla
Sertab reyiz:

Bu kadının tırnağı olamazsınız

6
7
yanıtYanıtla
güle güle:

bu memleketin sana ve senin gibilere tahammülü kalmamıştır. giderken sağdan git soluda ihmal etme lütfen

6
4
yanıtYanıtla
ttt:

Cehenneme gidin iğrenç suratlılar...

6
3
yanıtYanıtla
Tarkan:

40 yilda bi dogru laf söylemis evet sertap eren bir numara sanatcidir bosuna eurovisionda bizi birinci yapmadi ve kendini sanatci zanedenler bizim güzel ülkemizi terk etseler bizde bunlardan bi kurtulabilsek gecekten cok iyi olur

8
1
yanıtYanıtla
gulatt:

giderken laikleride goturun.

2
6
yanıtYanıtla
XXX.GULU:

Seni şeytan yobaz seni arabistana.

yanıt4
yanıt2
s:

hadi lan sen git arap ülkesine biz burdayz

yanıt0
yanıt0
ttt:

Bana din düşmanı diyen yamyam, sana yaradılış gayesi nedir desem tevhid nedir şirk nedir ibadet nedir ilah nedir desem mal gibi bakar durursun, dinsiz cahil asıl yobaz sizsiniz...

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title