Haberler

Sert ve Hava Toplarında Etkili

G.saray'ın Resmi İnternet Sitesi, Kaiserslautern'den Transfer Ettikleri Cezayirli Stoperin Özelliklerini Böyle Açıkladı.

G.Saray’ın resmi internet sitesi, Kaiserslautern’den transfer ettikleri Cezayirli stoperin özelliklerini böyle açıkladı.

LİNCOLN transferi için Almanya’ya kamp kuran G.Saray, sürpriz bir isimle anlaşmaya vardı. Alman 2. Lig takımlarından Kaiserslautern’den transfer edilen Cezayir asıllı Fransız stoper İsmael Bouzid, önümüzdeki 3 yıl sarı kırmızılı takımın başarısı için ter dökecek. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın ısrarı sonucu transfer edilen Bouzid, futbolseverler tarafından fazla tanınan biri değil. Peki kim bu Bouzid? G.Saray’ın resmi internet sitesi, sert futbolu ve hava toplarındaki hakimiyetini ön plana çıkardığı 24 yaşında ve 1.90 metre boyundaki futbolcuyu taraftarlarına tanıttı. Sitede Cezayirli futbolcu ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Cezayirli defans oyuncusu İsmael Bouzid, 1983 yılında Fransa, Nancy’de doğdu. Profesyonel futbol hayatına Jarville takımında başlayan Bouzid, 2003-2004 sezonunda Fransa’nın Metz takımında forma giydi. 2004 yılında Almanya’nın Union Berlin takımına transfer olan Bouzid, Union Berlin formasıyla çıktığı 21 maçta 1 gol kaydetti. 2005-2006 sezonunda ülkesinin takımlarından Mouloudia Club d’Alger’de forma giyen İsmael Bouzid, geçtiğimiz sezon Kaiserslautern’de mücadele etti. Kaiserslautern forması ile Almanya 2. Lig’inde 25 maça çıkan Cezayirli defans oyunucusu, 1.90 boyunda ve 86 kilo. Oynadığı sert futbolun yanı sıra Bouzid, hava toplarında da etkinliğiyle biliniyor. Ayrıca başarılı defans oyuncusu, Cezayir Milli Takımı’nın formasını 4 kere giydi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title