Haberler

Serkan Balcı, Burak Yılmaz'ın İstanbul'a Geleceğini Söyledi

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer'in tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın, İstanbul'a geleceğini söyledi.

Trabzonspor'da forma giyen eski takım arkadaşları Burak Yılmaz ve OnurKıvrak'ın kadro dışı kalmasıyla ilgili açıklama yapan Serkan, iki oyuncunun da bordo-mavili kulüp için çok değerli olduğunu dile getirdi.

Burak ve Onur'un, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu kadrosunda bulunanson 2 oyuncu olduğunu hatırlatan Serkan, "2010-2011 sezonu ekibinde bulunan son 2oyuncu da kadro dışı kaldı. Tabii ki Trabzonspor'da içerde ne problemler olduğunubilmiyoruz. Burak ve Onur, Trabzonspor için büyük değer. Onları kazanmalarıgerekiyor. Bütün kötü gidişatı ya da sonuçları 2 futbolcuya mal etmemekgerekiyor." ifadelerini kullandı.

Serkan Balcı, Burak Yılmaz'ın İstanbul'a Geleceğini Söyledi

"TRABZONSPOR'DAN AYRILDIĞINA GÖRE İSTANBUL'A GELECEKTİR"

Başarının, Burak ve Onur gibi kaliteli futbolcuların kazanılmasıylageldiğini vurgulayan Serkan, şöyle devam etti: "Bunu daha önceki dönemlerde Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile RicardoQuaresma arasında da gördük. Şenol hoca, kendi cephesine aldığı Quaresma'danyıllarca çok iyi bir şekilde faydalanabildi. Hem Burak'ın hem de Onur'un çok iyifutbolcular olduğunu düşünüyorum. Burak Yılmaz'ın geçmişi çok iyi.Trabzonspor'dan ayrıldığına göre, İstanbul'a gelecektir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Trabzonspor İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

coyote:

adres: istanbul geceleri

7
1
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Bitmiş adam bu yaştan sonra kim napsın

4
1
yanıtYanıtla
Tümer:

Kimse almazzz, alan yanar. . . .

5
0
yanıtYanıtla
misafir:

buna para verenin aklindan süphe ederim, belki belediye parasi ile alan olur.

5
0
yanıtYanıtla
afrasiyab:

burak arda volkan demirel onur emre caner bunlarbu saatten sonra ancak fifa19 oynarlar toplanıp.

3
0
yanıtYanıtla
yoky:

yokya herkesin yolu birgün ist gececk ama hangi köprüden belkide deniz yolu

3
0
yanıtYanıtla
Firat:

Basaksehir alir kesin

3
0
yanıtYanıtla
Alacatı Salih dayı:

Canımı sıkma yeğen

0
0
yanıtYanıtla
RÜZGAR:

İstanbul un gece kulüplerinden çıkmAyan birinin İstanbul dışında futbol oynaması ahmaklık alan kulüp ahmak ın DANİSKASI.

0
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

Kişide bir an önce bjk gelmesi lazimmm Gönder karyusu kalecisini ....onur ondan daha iyi Burak yılmaz bjk iyi oynar.....

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title