Haberler

Serkan Ağarlı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Bağımsız ISPARTA belediye başkan adayı Serkan Ağarlı oldu.

31 Mart seçimlerinde Bağımsız ISPARTA belediye başkan adayı Serkan Ağarlı oldu. Bağımsız adayı Serkan Ağarlı, ISPARTA belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? ISPARTA belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Bağımsız ISPARTA belediye başkan adayı Serkan Ağarlı ile ilgili seçim sonuçları ve ISPARTA belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Bağımsız ISPARTA belediye başkan adayı Serkan Ağarlı oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ISPARTA belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. ISPARTA aday yarışı ve ISPARTA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

ISPARTA Seçim Bilgileri

  • ISPARTA belediyesi için toplam sandık sayısının 498 olduğu belirlendi.
  • ISPARTA belediyesi için açılan sandık sayısının ise 497 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • ISPARTA belediyesi için katılım oranının ise % 82,77 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • ISPARTA toplam seçmen sayısının ise 164.209 olduğu belirlendi.
  • ISPARTA belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 135.922 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Bağımsız ISPARTA Belediye Başkan Adayı Serkan Ağarlı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız ISPARTA belediye başkan adayı olarak gösterilen Serkan Ağarlı, ISPARTA yarışında % 0,05 oranında aldığı oy ile 12'nci oldu. Serkan Ağarlı toplamda 70 adet oy sayısına ulaştı.

Bağımsız ISPARTA belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title