Haberler

Şerit Değiştiren Otomobil Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan 2 Kız Kardeşe Çarptı

Beyoğlu'nda Başka Bir Otomobilin Sıkıştırması Sonucu Şerit Değiştiren Otomobil Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan ve Kardeş Oldukları Öğrenilen 2 Kadına Çarptı. Sürücü Gözaltına Alınırken, Kadınlar Hastaneye Kaldırıldı.

Beyoğlu'nda başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu şerit değiştiren otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan ve kardeş oldukları öğrenilen 2 kadına çarptı. Sürücü gözaltına alınırken, kadınlar hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 12:00 sıralarında, Dolapdere Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan, Şenay Mihrakalem ve Ayşe Mihrakalem isimli 2 kız kardeşe, başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu şerit değiştiren, Nezih Yetim'in kullandığı 34 YZH 65 plakalı otomobil çarptı. Kaza sonrası yaralanan kadınlar olay yerine gelen ambulansla Taksim İlkyardım Hasanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Yetim ise polis tarafından gözaltına alındı.

Yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title