Haberler

Serinlemek İçin Girdiği Baraj Gölünde Kaybolan Genç, Sağ Olarak Kurtarıldı

Serinlemek için girdiği baraj gölünde kaybolan genç, sağ olarak kurtarıldı 16 yaşındaki genç ambulansla hastaneye kaldırılırken, oğlunun kurtarılmasını izleyen anne gözyaşı döktüADANA - Adana'da ailesiyle pikniğe giden 16 yaşındaki genç serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü'nde...

Serinlemek için girdiği baraj gölünde kaybolan genç, sağ olarak kurtarıldı

16 yaşındaki genç ambulansla hastaneye kaldırılırken, oğlunun kurtarılmasını izleyen anne gözyaşı döktü

ADANA - Adana'da ailesiyle pikniğe giden 16 yaşındaki genç serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü'nde kayboldu, Yaklaşık 1 saat suyun içerisinde kaldıktan sonra çıkartılan genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oturan G. ailesi piknik yapmak için Seyhan Baraj Gölü kıyısına geldi. Sıcaklardan bunalan 16 yaşındaki Eren G. serinlemek için suya girdi. Eren G. suya girdikten birkaç dakika sonra kayboldu. Aile panik içerisinde sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi.

1 saat suyun altında kalmasına rağmen hayatta kaldı

Sualtı polisleri, göl içerisinde yaptığı çalışmada, Eren G'ye ulaştı. Yaklaşık 1 saat boyunca suyun içerisinde kalan Eren G'nin sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Eren G'nin hayatta olduğu belirledi. Oğlunun çıkarılması sırasında anne Tütiye G. ile baba Süleman G. gözyaşları döküp feryat etti.

Eren G. Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Eren'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Baraj Gölü 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title