Haberler

Serik'te Pro Beach Tour Başladı

Pro Beach Tour Serik Boğazkent Etabı, Serik Belediyesinin ev sahipliğinde bugün başladı.

Pro Beach Tour Serik Boğazkent Etabı, Serik Belediyesinin ev sahipliğinde bugün başladı.

İlçede ilk kez yapılan organizasyonda karşılaşmalar Boğazkent Plajına kurulan altı sahalık yeni plaj voleybolu merkezinde oynanıyor. Antalya Serik Boğazkent etabında; 11 bayan, 14 erkek, toplam 25 takım mücadele ediyor. Turnuvada Slovenya, Azerbaycan, ve Ukrayna'dan oyuncular yer alıyor. Ana tablo maçlarıyla bugün başlayan etap, yarın çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla sona erecek. Erkekler final maçı 17.10'da, bayanlar final maçı 18.00'de oynanacak. TVF Pro Beach Tour Antalya Serik Boğazkent Etabı'nda derece alacak sporculara toplam 32 bin TL para ödülü dağıtılacak.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ilçede bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hayırlı uğurlu olsun. Serik'te bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Uluslararası Beach Voleybol Turnuvası düzenledik. 4 yabancı ülkeden yaklaşık 13 takımın katılımıyla ilk defa uluslar arası turna düzenlemiş bulunuyoruz. Güzel bir alanımız var. Güzel bir mekanımız var. İnşallah önümüzdeki yıllarda dünya şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasını burada düzenlemek istiyoruz. Sağ olsun insanlarımıza. Sahipleniyor herkes gönül veriyor. Bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu plaj voleybolu yönetmeni Oğuz Değirmenci ise turnuva hakkında bilgi vererek, "Türkiye Voleybol Federasyonu Türkiye şampiyonası organizasyon yaz serisi olan pro beach Serik etabı. 26-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleştiriyoruz. Avrupa'dan ve Türkiye'den katılımcılar var. Azerbaycan'dan Slovenya'dan, Ukrayna'dan Türkiye'den 11 bayan takımı katıldığı Avrupa'dan ve Türkiye'den katılımcılar var Slovenya'dan Azerbaycan'dan Ukrayna'dan ve Türkiye'den 13 erkek 11 bayan 24 takım mücadele ediyor. İlk 8'e giren takımlara 32 bin TL ödül verilecek. Türkiye'nin milli sporcuları da var. Buradan herkesi desteklemeye çağırıyoruz ama önemli belirtmek istediğim ayrı bir konu var. Serik'in yetiştirdi çok önemli sporculardan milli sporculardan birisi Sefa Urlu burada mücadele ediyor. Bizi Avrupa'da ve dünyada temsil eden sporcumuz daha 3 hafta önce Avrupa üçüncülüğü almış. Avrupa için önemli bir sporcu ve Serik'in bağrından çıkan bu sporcuya herkesi destek vermeye bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Azerbaycan Boğazkent Slovenya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title