Haberler

    "Serie A'ya Dönmek Zor"

    Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Gazzetta dello Sport Extra Week’e verdiği röportajda İstanbul’u överken, sarı-kırmızılıların kendisini bırakmayı düşünmediğini söyledi.

    Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Gazzetta dello Sport Extra Week'e verdiği röportajda İstanbul'u överken, sarı-kırmızılıların kendisini bırakmayı düşünmediğini söyledi.

    "İstanbul muhteşem bir şey. Benzersiz bir atmosferi var" diyen Uruguaylı file bekçisi, " Galatasaray'da şampiyonluklarımıza bir yenisini daha eklemek istiyoruz. 7 yılda 4. lig şampiyonluğu benim için çok güzel bir başarı olacak. Tüm takım olarak bu başarıyı taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Bunu sonuna kadar hak ediyorlar" dedi.

    "İtalya'ya dönmek ister misin?" sorusuna temkinli cevap veren Muslera, "Serie A'da yeniden oynamak güzel olabilir. Bu benim hedeflerimden biri ama Galatasaray, bugüne kadar benim için yapılan hiçbir teklifi dikkate almadı. Ne kadarlık teklif gelirse gelsin Galatasaray beni bırakmayı düşünmedi. 2021 yılına kadar sözleşmem var. Açıkçası Serie A'ya dönmenin bu şartlarda zor olduğunu düşünüyorum. İtalya'dan bazen talepler oluyor. Bu tip konularla menajerim Fonseca ilgileniyor" yorumunu yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title