Haberler

Seri Katil Yakalandı

Güncelleme:

Seri Katil Bugün 6'ncı Kurbanını Öldürdükten Sonra Yakalandı.

ESKİŞEHİR'de geçen ağustos ayında komşusunun evini pompalı tüfekle basıp iftar sofrasında 4 kişiyi öldürdükten sonra her yerde aranırken 'kalanları da öldüreceğim' diye tehdit savurduktan sonra geçen hafta yine aynı eve gelip, 35 yaşındaki ikiz kardeşlerden Mehmet Sadık Toprak'ı öldüren 55 yaşındaki İ. D. , bugün 6'ncı kurbanını öldürdükten sonra yakalandı.

Merkeze bağlı beldesiyken mahalleye dönüştürülen Muttalip'te oturan İ. D., aralarında husumet bulunan Yusuf Toprak'ın evini geçen 23 Ağustos'ta pompalı tüfekle bastı. İ. D., iftar sofrasında bulunan aile fertlerinden 62 yaşındaki Yusuf Toprak, eşi 59 yaşındaki Fatma Toprak, oğulları 39 yaşındaki Selahattin Toprak ile akrabaları 48 yaşındaki Zeynep Ruhan'ı öldürdü. Yusuf Toprak'ın ikiz çocuklarından 35 yaşındaki Mehmet Sadık Toprak da saldırıda yaralandı. Seri cinayetten sonra kaçan İ. D.'yi bir türlü yakalayamadı. Muttalip'te bazı kişilere haber gönderen İ. D., "Kalanları da öldüreceğim" diyerek, saldırıdan yaralı kurtulan Mehmet Sadık Toprak, ikizi Mehmet Emin Toprak ve evli olan 4 çocuk annesi kız kardeşleri Naciye Böğüt'ü de hedef alıp tehditler savurdu.

İ. D.'nin kadın kıyafetiyle geceleri mahalleye geldiği ve yeni bir saldırı için keşifte bulunduğu ihbarları yapılırken, ikizler Mehmet Sadık ve Mehmet Emin Toprak kardeşler koruma istedi. Jandarma bir süre Toprak ailesinin evinin önünde nöbet tuttu, daha sonraki günlerde çekildi.

İ. D., geçen cuma günü sabaha karşı saat 03.00 sıralarında kadın kıyafetinde mahalleye geldikten sonra yine pompalı tüfekle Toprak ailesinin evini bastı. İkizler Mehmet Sadık ve Mehmet Emin Toprak'ın uyuduğu odanın penceresinden içeriye peş peşe ateş açtı. Daha önceki saldırıda yaralanan ve günlerce hastanede tedavi gören Mehmet Sadık Toprak, ölürken ikizi Mehmet Emin yan odaya kaçtı ve saldırıdan yara almadan kurtuldu.

BAYRAMDA DA KAN DÖKTÜ

İ. D., bugün saat 16.00 sıralarında yine ortaya çıktı. Muttalip mahallesindeki bir eve giderek gizlenen İ. D., daha önce öldürdüğü Yusuf Toprak'ın kayın biraderi Ziya Akın'a pompalı tüfekle ateş açtı. Akın açılan ateşle öldü. 6'ncı cinayeti işleyen İ. D., bölgede bulunan güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title