Haberler

Seri Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde aynı gece 3 iş yeri soyuldu. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Cerrah Mahallesi'nde Hüseyin Ataç'a ait eczanenin camını kıran hırsız, içeri girerek yazar kasaya yöneldi. Kasayı zorlayıp açan genç hırsız, kasadaki 400 lira civarındaki bozuk parayı alarak çıktı. Eczanenin ardından Cerrah camii altında faaliyet gösteren Şaban Kır'a ait pidecinin kapı camını dışarıdaki sandalye ile kıran hırsız, yine kasaya yöneldi. Kasada bulunan 30 lira civarındaki bozuk parayı alan hırsız, işyerinde bir süre oturup sigara içti. Sigarasını içtikten sonra işyerinden çıkan hırsız bu seferde Şehit Mehmet Karakaşoğlu Caddesi'ndeki markete yöneldi. Rahmi Çavuşlar'a ait marketin giriş kapısının camını tekmeyle kırarak içeri giren hırsız, kırılan camları temizlemeye çalışırken elinden yaralandı. Eli kanlar içinde kalan hırsız, marketin kasasına yöneldi. Yazar kasayı zorla açıp bozuk paraları alan hırsız, masadaki sadaka kutularını kırıp, içindeki bozuk paraları da alarak kayıplara karıştı.

Güvenlik kamerasına yansıdı

Seri hırsızlır eczanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Sabah dükkanlarına gelen esnaflar, ortalığı savaş alanına dönmüş görünce güvenlik güçlerini aradı. Jandarma, parmak izi ve hırsızın yere damlayan kanından numune alarak tahkikata başladı. Eczanenin güvenlik kameralarını da inceleyen jandarma ekipleri, genç hırsızı yakalayabilmek için geniş çaplı araştırma ve başlattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl 3.Sayfa Haberler

title