Haberler

Seri Cinayetlerin Zanlılarının Tutuklanması... -Çeşitli İllerde 7 Kişiyi Öldürdükleri ve 2 Kişiyi Yaraladıkları İddiasıyla Tutuklanan Yiğit Bekçe'nin Annesi Emine Bekçe: -"ben Onu Katil Olsun Diye Doğurmadım. Cezası Neyse Çeksin"

Türkiye'nin çeşitli illerinde 7 kişiyi öldürdükleri ve 2 kişiyi yaraladıkları iddiasıyla tutuklanan iki zanlıdan Yiğit Bekçe'nin annesi Emine Bekçe, ''Ben onu katil olsun diye doğurmadım. Cezası neyse çeksin'' dedi.

Yalova'da oturan anne Emine Bekçe, AA muhabirine, oğlunun cinayetler işlediğini, bayram ziyareti için gittiği yakınlarının evinde televizyon izlerken öğrendiğini söyledi.

Olayları öğrendiği günden beri iğnelerle ayakta durabildiğini, zamanının hastanelerde geçtiğini belirten Bekçe, hala büyük şokta olduğunu, birilerinin kendisine ''Yaşananlar bir kabus, gerçek değil'' demesini beklediğini ifade etti.

Bekçe, oğlunun 8 aydır Yalova'nın Altınova ilçesinde bir serada çalıştığını, kazandığı parayı kendisine getirip verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Yiğit, yaralama olayına falan karışmıştı ama inanın bugüne kadar kimseyi öldürmedi. 9 ay önce cezaevinden çıktı. Ondan sonra da çalışmaya başladı. Oğluma ne olduysa Mehmet'i (Mehmet Karahasan) tanıdıktan sonra oldu. Hatta ramazan ayının ilk haftasında Mehmet, eşi ve çocuğuyla bize iftar yemeğine geldi. Öldürülen 7 kişinin ardından kendi oğlum ölmüş gibi acı çekiyorum. Allah ölenlerin yakınlarına büyük sabır versin. Benim oğlum nasıl böyle bir şey yaptı, hala onun şokunu yaşıyorum. Bir anne evladının böyle bir şey yapmasını istemez. Ben onu katil olsun diye doğurmadım. Cezası neyse çeksin.''

-YİĞİT BEKÇE PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ...-

Emine Bekçe, eşi Naci Bekçe'nin 1998 yılında bıçaklanarak öldürüldüğünü, o tarihte 21 yaşında olan oğlunun babasının ölümünden çok etkilenerek bunalıma girdiğini anlattı.

''Yiğit, babasının ölümünden sonra psikolojik tedavi gördü'' diyen Bekçe, tedavi için uzun süre Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdüğü oğlunun son yıllarda psikolojik sorununun bulunmadığını öne sürdü.

-NİŞANLISIYLA GÖRÜŞMÜŞ...-

Emine Bekçe, oğlunun Bursa'da üniversite öğrencisi Hüseyin Çalışkan'ın öldürüldüğü geceden bir gün sonra Yalova'daki nişanlısıyla görüştüğünü öne sürerek, ''Cumartesi günü nişanlısıyla konuşmuşlar, arife günü yine görüşmüşler ama nişanlısına hiçbir şey söylememiş, Nişanlısı 'gayet normaldi, rahattı' diyor'' diye konuştu.

Emine Bekçe, oğlunun 20 Ekimde Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen bir yaralama olayının da zanlısı olduğunun hatırlatılması üzerine, ''Evet o olayı biliyorum. Melih, oğlumu vurmuştu, oğlum da gidip Melih'i vurmuş'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title