Haberler

"SERHAT Şehirden Ulu Şehre"

Güncelleme:

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ardahan Valisi Ahmet Deniz'i makamında kabul etti.


Vali Karaloğlu: "Serhat Şehrimiz ile Ulu Şehrimizin Kardeşliğin de ötesinde bir iş birliği yapma zamanı gelmiştir" dedi.

Bursa'da yaşayan Ardahanlıların sayısının Ardahan'dakini geçtiğine vurgu yapan Vali Karaloğlu:"Öncelikle Ardahan'dan Ulu Şehir Bursa'ya gelen Ardahan Valisi değerli meslektaşım Ahmet Deniz Bey'e, Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy Bey'e, Ardahan Ticaret ve Sanayi odası Başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Bursa ve Ardahan bir çok ortak noktası olan iki ilimiz medeniyet tarihimizde, kültürel tarihimizde, bu kardeşliğe sıkça rastlarız. Artık Bursa'da yaşayan Ardahanlıların sayısı Ardahan'dakini geçtiğine göre iki şehrin kardeşliğin ötesinde iş birliği yapma zamanı gelmiş demektir. Ben inşallah bu işbirliğinden her iki şehrinde istifade etmesini temenni ediyorum" dedi.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz'de: "Bugün burada Serhat Şehirden Ulu Şehrimize kardeşlik protokolü yapmak için buradayız. Bursa bizim medeniyetimizin en önemli değerlerinden bir tanesi. Osmanlı İmparatorluğu'na Başkentlik yapmış, Emir Sultan Hazretlerinin manevi hatırası olan bir şehrimiz. Burada olmak bizim için çok önemli. Bu güzel ev sahipliği için Sayın Valimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu kardeşliğin sonucunda güzel şeyler olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Ardahan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title