Haberler

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğinden İftar Yemeği

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği tarafından, Ardahan merkez ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği tarafından, Ardahan merkez ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Ahsen Pastanesinde düzenlenen iftar yemeğine, Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, Ardahan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Okan Marangoz, yaygın basın temsilcileri, muhabirler ve matbaa personelleri, aileleriyle birlikte katıldı. Ezanın okunması ile oruçlarını birlikte açan basın mensupları, sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdi.

İftar yemeğine teşriflerinden dolayı meslektaşlarına teşekkür eden Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Başlı, "Dernek üyelerimizle, Ramazan iftar yemeğinde bir araya geldik. Dernek yönetiminin düzenlediği bu organizasyon üyelerimize yönelik en geniş katılımlı program olma özelliği taşıyor. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz iftar yemeğine üyelerimiz aileleri ile birlikte katıldı ve Ardahan basınını yansıtan bütün renkler var, hepimiz bir aradayız. Bizim mesleğimizi icra ederken en büyük destekçilerimiz olan ailelerimiz de bu akşam yanımızda, bu tablo; Ardahan'da basın camiasının gücünü, ne kadar büyük olduğunu ortaya koyuyor, biz büyük bir aileyiz." şeklinde konuştu.

Şırnak şehitleri unutulmadı

Başkan Başlı, konuşmasının sonunda Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ise başsağlığı diledi. Başlı, "Ramazan ayı iklimini yaşamanın, sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da içimiz buruk, üzgünüz, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında 13 askerimizi, vatan evladını kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Şehitlerimizin acısını tüm benliğimizle hissediyoruz, bugün akşam burada toplanabildiysek, yemeğimizi yiyebiliyorsak, tüm bunlar işte o Şehitlerimizin, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde, bu vesileyle bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu topraklarda bağımsız bir şekilde yaşamamızın yolunu açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun" ifadelerini kullandı. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Şırnak Yerel Haberler

title