Haberler

Sergio Ramos, Soyunma Odasında Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Tartıştı

Güncelleme:

Ajax'a 4-1 yenilerek Şampiyonlar Liginden elenen Real Madrid'de Başkan Florentino Perez ile Sergio Ramos tartıştı. Perez'in sözlerine sinirlenen Ramos'un, "Sözleşmemin kalanındaki paraları verin, ben gidiyorum." dediği iddia edildi.

Real Madrid'de sular durulmuyor! Kendi sahasında Ajax'a 4-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Real Madrid'de maç sonu takım kaptanı Sergio Ramos ile başkan Florentino Perez'in kavga ettiği iddia edildi. İspanyol Marca ve AS gazetelerinin haberine göre 4-1'lik mağlubiyetin ardından takım başkanı Florentino Perez, Real Madrid soyunma odasına indi.

''FORVET SÖZÜN VARDI, TUTMADIN!''

Kaptan Sergio Ramos ise soyunma odasında futbolcuları ağır şekilde suçlayan Perez'e karşı çıktı. Ramos'un Perez'e ''Bunun tek suçlusu biz değiliz! Yazın forvet alacağız diye söz verdin ama sözünde tutmadın.'' diye bağırdığı belirtildi.

RAMOS'U TEHDİT ETTİ

Ramos'un çıkışı üzerine Florentino Perez, tecrübeli futbolcuyu takımdan atmakla tehdit etti. Ramos ise başkanın tehdidinin ardından ''Sözleşmemin kalanındaki paraları ver, ben giderim.'' sözlerini kullandı.

Sergio Ramos ve Florentino Perez'in tartışmasında seslerin bir hayli yükseldiği belirtilirken diğer tüm futbolcularında o an soyunma odasında olduğu kaydedildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Florentino Perez Sergio Ramos Real Madrid Haberler

500

Yorumlar (11)

Ali:

Başkanım ismail köybaşı + hasan ali + şener şen i verelim ramosu ver bize. Bak biz 3 tane veriyoruz sen 1 tane.başına talih kuşu kondu köftehor seni.nasılda gözlerinin içi parladı bak bak

21
2
yanıtYanıtla
hahahahahh:

Güzel kardeşim bende fanatik bir Fenerbahçe''li olarak. Şener Şen''i Yeşilçam''dan severek takip eden birisiyimdir. Şener Özbayraklı''nın ise çapraz bağları kuvvetli olup defansif hatalarla takımı zorda bırakması kaçınılmazdır. . .

yanıt2
yanıt0
MURAT:

RONALDO VARKEN HER YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLAR LİGİNİ REAL MADRİD KAZANIRDI HATTA KUPANIN İSMİ REAL MADRİD KUPASI OLSUN DİYENLER VARDI RONALDO GİTTİ MADRİD BİTTİ

12
0
yanıtYanıtla
GİDERİ VAR:

ronaldo boşuna gitmedi erken sezdi olacakları

11
0
yanıtYanıtla
kamali:

Ronaldooooooooooooo !!!! o yoksa bir hiçsiniz. bir sezon bile dayanamadılar. darma dumann oldular.

10
0
yanıtYanıtla
aziz reyis:

birde aziz yıldırıma atıp tutuyordu herkes bakın koskoca madridin başkanı soyunma odasına girip fırça atıyor demekki neymiş sadece aziz yıldırım inmiyor soyunma odasına

7
2
yanıtYanıtla
aaa:

yani aziz yıldırım haklı öylemi

yanıt4
yanıt0
PEKMEZ TULUMU:

Aziz başkan yerden göğe kadar haklıydı. . . Bu topçu millet anca bu dilden anlar . . . Lütfen , rica etsem oynarmısınızla olmaz . . .

yanıt4
yanıt1
CR7:

YILIN FOTBOLCUSU MODRIC KURTARAMADI MI SİZİ :)

7
1
yanıtYanıtla
Anti CHP:

Ramos benim Gözümde gelmis gecmis en iyi Defans oyuncusu, hirsiyla ve Takimina olan sevgisiylen örnek bir Futbolcu, simdik Misirli Futbolcuyu yaraladi fair Play felan filan bunlari birakin. Gercekten Ramos Muhtesem Bunu Dürbünsüz görmekte Mümkün :))

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title