Haberler

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'dan Galatasaray'a Övgü

Güncelleme:

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Galatasaray maçı öncesinde konuştu. Conceiçao, "Galatasaray kolektif futbol oynayan, yetenekli futbolcuların olduğu bir takım." dedi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. maçında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Porto'da Teknik Direktör Sergio Conceiçao, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Geride kalan 5 maçta topladıkları 13 puanla grubu lider bitirmeyi garantilemeleri üzerine konuşan başarılı çalıştırıcı, "Kulüp tarihi için önemli bir başarı elde ettik. Eksiklerimiz olmasına rağmen yarınki maçı kazanabilecek kadroya sahibiz. Oynayamayan oyuncular Şampiyonlar Ligi atmosferi yaşayabilir. Portekiz tarihi için grubu 16 puanla kapatmak önemli bir durum fakat Şampiyonlar Ligini nerede bitireceğimizi maç maç düşünüyoruz. Bu kulübün tarihine yakışır bir sonuç elde edeceğiz. Bu köklü ve büyük kulübün tarihine yeni başarılar yazmak için ben ve takımdaki herkes elinden geleni yapacak" açıklamasını yaptı.

"EMEK OLMADAN YEMEK OLMAZ"

Portekiz'de oynanan maçta zor anlar yaşadıklarını söyleyen Conceiçao, "Kuralar ilk çekildiğinde birbirine eşit takımların olduğu bir gruptu. Biz maçlarımızda daha başarılı olduk ve iyi durumda bitirdik. Her takımın kendine ait hikayesi var. Portekiz'deki maçta zorlanmıştık. Burada da zor bir maç olacak. Ateşli bir atmosferde maç yapacağız. Bunun zorluklarının farkındayız. Emek olmadan yemek olmaz, mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'dan Galatasaray'a Övgü

"GALATASARAY, YETENEKLİ FUTBOLCULARIN OLDUĞU BİR TAKIM"

Galatasaray'ın yarınki maçta puana ihtiyacı olmasının, işlerini zora sokacağını söyleyen Conceiçao, "Avrupa'da devam edebilmesi için Galatasaray'ın puan alması gerekiyor. Bu da maçı bizim için zor hale getiriyor. Bu duruma hazırlıklıyız. Bu durumun etkisini maç anında göreceğiz. Galatasaray kolektif futbol oynayan, yetenekli futbolcuların olduğu bir takım. Bunun farkında olarak buraya geldik" diyerek sözlerini tamamladı.

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'dan Galatasaray'a Övgü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

MEDAR:

ağam bizimle eğleniy

6
2
yanıtYanıtla
bjk:

porto bizi iyi bilir

2
3
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Şu takımı şu hale düşürenlerin Allah belasını versin. 17 senedir futbolla uğraşıyorum, Galatasaray takımı bizi hiç bu sezon olduğu kadar üzmedi...

1
1
yanıtYanıtla
a:

10 11 sezonu ?

yanıt0
yanıt0
FUAT ERDOĞAN:

GALATASARAY ASLANLAR GİBİ GALİBİYETE AÇ OLDUĞUNU BU AKŞAM PORTO;YA GÖSTERECEKTİR.

0
1
yanıtYanıtla
Endişe:

Ya bizim insanımız ne kadar saçma sapan düşüncelere sahip. Neymiş, iyi oynasınlar, yenilirse öyle yenilsinler. Ben bu kadar ahmak insanın bir arada olduğu bir ülke daha bilmiyorum.

0
0
yanıtYanıtla
azo:

Ağam benimle eğlenir !!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title