Haberler

Sergi:Kristal Şehir

Sergi / Exhibition : Mimarlık Araştırmaları Sergileri Dizisi 1

Architectural Research Exhibition Series 1

Kristal Şehir - Crystal City

Tarihler / Dates: 18.09.2011 - 18.11.2011 Salı-C.tesi / Tuesday-Saturday 11.00-19.00

Açılış Tarihi / Opening Date: 18.09.2011 18.00-20.30

Konsept ve Organizasyon / Concept and Organization by: Pınar Öğrenci

Sanatçılar / Artists: Şahinaz Emine Akalın, Luk Berghe, Uli Fischer, Claudia von Funcke, Behrouz Hescmat, Evrim Kavcar,

Helene Kazan, Pınar Öğrenci, Mustafa Pancar, Erich Pick, Kemal Seyhan

Kurum Adı / Organization Name: Mars Mimarlık Araştırmaları Stüdyosu / Architectural Research Studio

Adres / Address: Firuz Ağa Mah. Bostanbaşı Cad. No:10 G.saray/ Taksim / İstanbul

İletişim / Contact: pinarogrenci@yahoo.com facebook.com/marsistanbul

Mimarlık Araştırmaları Stüdyosu Mars, 12. Uluslararası İstanbul Bienali süresince 18 Eylül – 18 Kasım tarihleri arasında Kristal Şehir adlı sergiye evsahipliği yapıyor. Italio Calvino' nun 'Görünmez Kentler' adlı kitabından esinlenerek düzenlenen sergiye katılan sanatçılar tıpkı Calvino gibi, insanları kentlerde yaşatan gizli nedenleri keşfetmeye koyulurlar. Yersiz ve yurtsuz ütopya inancıyla hesaplaşırken bir taraftan kentsel hümanizmanın özlemini çeken Calvino, zaman ve mekanın dışında düşsel bir yolculuğa çıkar ve aslında günümüzün modern kentlerine kafa tutarak teknolojik metropollerin geleceğini araştırır. Düzenleme ve organizasyonunu Pınar Öğrenci' nin yaptığı sergideki sanatçıların mimariyle ve dolayısıyla kentle imgeler üzerinden kurdukları ilişkiye anı, arzu, göstergeler, hafıza ve takas gibi temalar eşlik ediyor.

Şahinaz Emine Akalın, Luk Berghe, Uli Fischer, Claudia von Funcke, Behrouz Heschmat, Evrim Kavcar, Helene Kazan, Pınar Öğrenci, Mustafa Pancar, Eric Pick ve Kemal Seyhan'ın katılacağı sergi Pazar ve Pazartesi günleri haricinde 11.00 – 18.00 saatleri arasında Bostanbaşı Cad. No:10 G.saray – Taksim adresinde görülebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title