Haberler

Sergi Açılışında Konser Sürprizi

7. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında dün Doç. Dr. Tuba Gültekin'in resim sergisi açıldı. Kemeraltı YoloArt'taki sergi açılışında İzmir Devlet Opera ve Balesi müzisyenlerinden Aşkın Usta ve grubu bir mini konser verdi.

Müzisyenlerin çaldığı eserleri büyük beğeniyle dinleyen sanatseverler daha sonra sergiyi gezdi. 15 yağlı boya eserden oluşan sergi için Doç. Dr. Tuba Gültekin, "Tablolarımı EgeArt'ın İpek Yolu temasından yola çıkarak hazırladım. Her biri suya bırakılan boyaların tuvallere en özgün şekilde yansımasıdır. Özgürlüğün; renkler, ışıklar ve gölgeler arasından kendini göstermesidir" dedi.

Açılışta konuşan Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bilgehan Gültekin de, "Kardeşimin sergisinin açılışını yapmaktan ve manevi kardeşim dediğim Aşkın Usta'nın bu serginin açılışından bulunmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. EgeArt, birbirinden farklı etkinliklerle İzmir'de bir marka olduğunu göstermeye devam edecek" dedi. Sergi, 15 Ekim'e kadar Kemeraltı YoloArt'ta gezilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemeraltı İpek Yolu İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title